EĞİTİM Haber Girişi : 12 Nisan 2016 14:05

MALEZYA SAINS İSLAM ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ VE BERABERİNDEKİ HEYET, REKTÖR KOÇAK'I ZİYARET ETTİ

MALEZYA SAINS İSLAM ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ VE BERABERİNDEKİ HEYET, REKTÖR KOÇAK'I ZİYARET ETTİ
Malezya Saıns İslam Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa Ahmad ve beraberindeki heyet, bazı işbirliği anlaşmaları için Atatürk Üniversitesi'ne geldi.
Malezya Saıns İslam Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa Ahmad ve beraberindeki heyet, bazı işbirliği anlaşmaları için Atatürk Üniversitesi'ne geldi. Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak'ı makamında ziyaret eden Prof. Dr. Musa Ahmad, Rektör Koçak ile bir süre sohbet etti. 
Atatürk Üniversitesi'ne öğrenci ve öğretim üyesi değişimi ile ikili anlaşmaların geliştirilmesi amacıyla geldiklerini belirten Malezya Saıns İslam Üniversitesi yöneticileri, Atatürk Üniversitesi ile iş birliği yapmaktan büyük bir mutluluk duyacaklarını belirttiler.
Koçak ise imzalanacak anlaşmalarla öğrenci ve öğretim üyesi değişimi yapılacağını söyleyerek, bu değişim sayesinde de ülkelerin birbirlerini yakından tanıyacağını ve bu protokolün gelecekte yapılacak daha büyük anlaşmalara da zemin hazırlayacağını vurguladı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.