SPOR Haber Girişi : 28 Nisan 2014 16:01

LİSELİ GENÇLER SAHADA BULUŞTU

LİSELİ GENÇLER SAHADA BULUŞTU

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ev sahipliğini yaptığı Liseli Genç Erkekler Futbol Grup Birinciliği Müsabakaları Erzurum’da start aldı. 
GHSİM Yeni Sentetik Çim Sahası’nda yapılan müsabakalara 12 ilin takımı katılıyor. Erzurum’u Kazım Karabekir Endüstri Meslek Lisesi’nin temsil ettiği turnuvaya Artvin Borçka Şehit Savaş Gedik Lisesi, Bayburt Sebahattin Bozo Lisesi, Trabzon Erdoğdu Anadolu Lisesi, Elazığ Karakaya Spor Lisesi, Erzincan Spor Lisesi, Rize Türk Telekom Spor Lisesi, Ardahan Çıldır Çok Programlı Anadolu Lisesi, Ağrı Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi, Iğdır Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, Gümüşhane Harşit Anadolu Lisesi ve Kars Sarıkamış Spor Lisesi takımları katılıyor.
12 takımın A, B ve C grubunda dörder takımla mücadele ettiği turnuvada günde altı müsabaka yapılıyor. 35’er dakikadan iki devre halinde oynanan karşılaşmaların sonunda grup birincisi olan üç takım Türkiye Yarı Finallerine katılacak.
Yeni Sentetik Sahada oynanan karşılaşmaları Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Fuat Taşkesenligil, Yakutiye İlçe Müdürü Suat Yılmaz, Okul Sporları Sorumlusu Turan Ağar, Fetullah Demir ile Milli Eğitim Müdürlüğü İl Koordinatörü Alpaslan Topçu da izledi.