EKONOMİ Haber Girişi : 26 Kasım 2015 11:58

KUDAKA UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMLERİ BAŞLIYOR

KUDAKA UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMLERİ BAŞLIYOR
Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı ve KOSGEB Erzurum Hizmet Merkezi Müdürlüğü arasında yapılan 2 yıllık protokol kapsamında KUDAKA Erzurum Yatırım Destek Ofisince periyodik olarak uygulamalı girişimcilik eğitimleri düzenleneceği bildirildi.
Palandöken/Erzurum
Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı ve KOSGEB Erzurum Hizmet Merkezi Müdürlüğü arasında yapılan 2 yıllık protokol kapsamında KUDAKA Erzurum Yatırım Destek Ofisince periyodik olarak uygulamalı girişimcilik eğitimleri düzenleneceği bildirildi. Toplam 70 saat sürecek eğitimlerin ilki 14-25 Aralık 2015 tarihleri arasında Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı Hizmet Binasında düzenleneceği belirtildi. 
Ücretsiz olarak düzenlenen eğitimi tamamlayan ve hazırladıkları iş planları başarılı bulunan girişimcilere KOSGEB tarafından Yeni Girişimci Desteği kapsamında 30 bin liraya kadar hibe, 70 bin liraya kadar da faizsiz kredi desteği verileceği açıklandı.
Eğitimlerde katılımcılara, girişimcilik niteliklerinin sınanması, iş fikirlerinin geliştirilmesi, yaratıcılık egzersizleri, iş planı kavramı ve öğeleri, pazar araştırması, pazarlama, üretim, yönetim, finansal planlar, iş planının yazılması ve sunumu konularında bilgi verildiği ifade edildi.
Etiketler : kudaka
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.