SİYASET Haber Girişi : 30 Ağustos 2013 11:56

Küçükler, Şehitler sakinleriyle buluştu

Küçükler, Şehitler sakinleriyle buluştu

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Şehitler Mahallesi sakinleriyle kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında bir araya geldi. 

Şehitler İlköğretim Okulu’nda düzenlenen toplantıya mahalle sakinleri yoğun ilgi gösterdi. Kentsel dönüşüm kapsamında 2 blok 120 konut yapan Erzurum Büyükşehir Belediyesi gecekondu sahiplerine yaptıkları binalarda belli şartlar karşılığında oturmalarını teklif etti.

Yapmış olduğumuz binaları dışarıdan birilerine değil hemen yanında evleri bulunan vatandaşlara vermek istediklerini vurgulayan Ahmet Küçükler, “Şehitler mahallesi herkesin yıllardır hayal ettiği kentsel dönüşüm için iyi bir alan olduğunun söylediği bir yer. Bu daireleri sadece bu bölgede bulunan insanlar için açıyoruz. Erzurum’da herkesin başını sokacağı bir evi olmalı bizde bunu sağlamaya çalışıyoruz. TOKİ, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve sadece Belediye olarak yaptığımız yerler var. Bu 3 sistemle Erzurum’da kentsel dönüşümü sağlıyoruz. Bizim ilk şartımız bu alandaki vatandaşlara konut vermek” diye konuştu.

SABAHAT NİNE DE DAİRE İSTEDİ?

Şehitler Mahallesi’nde yalnız başına yaşayan Sabahat Adıyaman Ahmet Küçükler’den kendi evinin karşılığında küçük bir daire istedi. Başkan Küçükler’de talebin değerlendirileceğini söyledi.

Palandöken