GENEL Haber Girişi : 06 Ağustos 2018 11:04

Köylüler sopalarla ayaklandı

Köylüler sopalarla ayaklandı
Bıçaklı kavga bardağı taşırdı. Sorun çıkaran iki aileye karşı, köylüler tepki gösterdi.
Yakutiye İlçesine bağlı Uzunyayla Köyü'nde yaşayanlar sorun çıkaran iki aileye karşıya sopalarla ayaklandılar. Ölümüne kavga eden kişileri jandarma güçlükle engelledi.
Kent merkezine yirmi beş kilometre uzaklıktaki Uzunyayla Köyü'ne yerleşen iki aile ile köylüler arasında sorunlar yaşanmaya başlamıştı. İki gün önce iki genç arasında yaşanan bıçaklı kavga sonucu Z.K'nın oğlu olan on sekiz yaşındaki M.K, arazi yüzünden tartıştığı on dokuz yaşındaki Hasan Cindilli'yi bıçakladı. Bunun üzerine öfkelenen köylüler kavga çıkaranların evlerine doğru yürüyerek, "istemiyoruz" sloganları ile, "köyde her iki aileyi de gitsin, bunlar köyün huzurunu kaçırdı," diyerek eylemde bulundular. Her iki ailenin bulunduğu evlere yürüyen köylüleri ise jandarma güçlükle engelledi. 
Her iki aileyi de köylerinde istemeyen sakinler ise, "bu adamlar 4 yıldır köyümüzde ikamet etmekteler ve sürekli olarak bizlere ve sıkıntı çıkarmaktalar, ne huzurumuz kaldı ne de güvenimiz, biz her iki aileyi de köyümüzde istemiyoruz." diyerek tepkilerin gösterdiler.  
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.