EĞİTİM Haber Girişi : 01 Haziran 2014 17:10

Köyde kütüphane sevinci

Köyde kütüphane sevinci

Tapu Kadastronun 167. kuruluş yıl dönümü kutlamaları kapsamında Erzurum Tapu Kadastro Bölge Müdürlüğü ve Narman Tapu Müdürlüğünün katkılarıyla Sosyal Sorumluluk projesi kapsamında Narman’ın Koçkaya Köyü İlköğretim Okulunda kütüphane oluşturuldu. 

Kütüphanenin açılışı düzenlenen törenle gerçekleşti. Açılışa, İlçe Kaymakamı Murat Eren, Tapu Kadastro Bölge Müdürü Ali Ataman, Narman Tapu Müdiresi Havvanur Cengiz, Malmüdürü Ahmet Atar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferşat Yalçınkaya, İlçe Tarım Müdürü Salim Pehluvan ve diğer kamu kurum ile kuruluşlarından amirleri, köy sakinleri katıldı.

Açılış töreninden önce Narman Tapu Müdürlüğü adına Tapu Müdürü Havvanur Cengiz, Tapu Kadastro Bölge Müdürüne bir tablo hediye etti. Açılış, Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından yapılan konuşmalardan sonra İlçe Kaymakamı Murat Eren, Tapu Kadastro Bölge Müdürü Ali Ataman ve Narman Tapu Müdürü Havvanur Cengiz, kurdele keserek kütüphanenin açılışını yaptılar.

Koçkaya Köyü İlköğretim Okulunda oluşturulan kütüphaneye Tapu Müdürü Havvanur Cengiz’in kişisel gayretleriyle temin edilen kitaplardan oluşması nedeniyle Kaymakam Murat Eren ve Bölge Müdürü Ali Ataman Tapu Müdürü, teşekkür etti.

Kütüphane açılışı münasebetiyle Erzurum’dan gelen Yazar Mehmet Gözütok, kitap imzalayarak öğrencilere hediye etti.