ERZURUM Haber Girişi : 24 Şubat 2014 11:36

Korkut: Biz projesini sözde bırakmayan bir imaja sahibiz

Korkut: Biz projesini sözde  bırakmayan bir imaja sahibiz

Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, Meclis Üyesi adaylarına yeni projelerini açıkladı. Korkut, "Biz projesini sözde bırakmayan bir imaja sahibiz. Geçtiğimiz dönem yaptık, yeni dönemde daha fazlasını yapacağız.AK Parti Yakutiye Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Ali Korkut ile yeni dönem Belediye Meclis Üyesi adayları yemekte bir araya geldiler. 

Meclis üyelerinin neredeyse tamamına yakını değişen, yeni yüzlerin yer aldığı Meclis Üye listesinde yer alan adaylar ile Belediye Bakan Adayı Ali Korkut, yeni dönem için çalışmaları konuştular. Projelerden söz eden Ali Korkut, Meclis Üyesi adaylarına yeni projelerini isim isim açıklarken, birde hatırlatmada bulundu. Korkut, "Biz projesini sözde bırakmayan bir imaja sahibiz. Geçtiğimiz dönem yaptık, yeni dönemde daha fazlasını yapacağız. Projelerimi sizlerle paylaşıyorum, gittiğiniz her yerde gönül rahatlığıyla anlatabilirsiniz" dedi.

Ak Parti’nin yeni dönem Yakutiye Belediye Başkan ve Meclis üyesi adayları bir araya gelerek tanışma yemeği yediler. Sırayla adayların kendisini tanıttığı yemekli toplantıda Başkan Adayı Ali Korkut, yeni dönem için uygulayacakları projeleri anlattı. Meclis üye adaylarına taktiklerde veren Ali Korkut, "Ev toplantıları olsun, kahvehane toplantıları olsun, gittiğimiz her yerde bize oy verecek olanlara anlattığımız gibi, başka parti tabanlarına yönelik de çalışma yapmalıyız. Önceki seçimlerde elde ettiğimiz başarının üzerine çıkmamız gerekiyor. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’da bizden bunu bekliyor. Yapılan anketlerde çok iyi durumda olduğumuz görülüyor. Yine gittiğimiz yerlerde bizim projelerimizi gönül rahatlığıyla anlatabilirsiniz" dedi.