ERZURUM Haber Girişi : 30 Mart 2015 00:39

Konsolosluk personeli ölümden döndü

Konsolosluk personeli ölümden döndü
İran'ın Erzurum Başkonsolosluğu'na ait bir jip bugün Trabzon'da kaza yaptı.
İran'ın Erzurum Başkonsolosluğu'na ait bir jip bugün Trabzon'da kaza yaptı. Kazada 3 konsolosluk görevlisi yaralanırken, yokuş aşağıya giden jip uçuruma uçmaktan son anda kayaya çarparak durabildi. 
Edinilen bilgiye göre, Nevruz tatili nedeniyle konsolosluğa ait 25 CC 1012 plakalı jiple Trabzon'a gezmeye gelen İran'ın Erzurum Başkonsolosluğu personeli ve aileleri tatsız bir olay yaşadı. Öğle saatlerinde Ortahisar ilçesi Sezai Uzay caddesinden Değirmendere'ye inmeye çalışırken araç şoförünün kontrolü kaybetmesi sonucu lüks jip yol kenarında üzerinde Türk bayrağı dikili bir direk bulunan kayaya çarparak durabildi. Çarpmanın şiddetiyle lüks jipin hava yastıkları açılırken, içinde çocukların da bulunduğu 6 kişi büyük korku yaşadı. Kazada 3 kişi hafif şekilde yaralanırken, yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Trabzon'daki ceşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza yapan jip daha sonra çekici yardımı ile kaza yerinden kaldırılırken, konsolosluk görevlileri yaşadıkları şok nedeniyle polislere güçlükle bilgi verebildi.
Etiketler : iran
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.