ERZURUM Haber Girişi : 05 Kasım 2017 23:59

Kışa Meydan Okuyacak

Kışa Meydan Okuyacak
Toyota sahipleri, Erzurum'da hizmet veren Toyota Plaza İkbal'in geleneksel ''Kış Servis Günleri Kampanyası'' ile zorlu yol ve hava şartlarına hazırlıklı olacak.
Toyota sahipleri, Erzurum'da hizmet veren Toyota Plaza İkbal'in geleneksel "Kış Servis Günleri Kampanyası" ile zorlu yol ve hava şartlarına hazırlıklı olacak. 30 Kasım tarihine kadar sürecek olan kampanyada Toyota Plaza İkbal'e gelenler, 2013 yılı ve öncesi modeller için hazırlanan "güvenlik ve filtre" paketlerinde yüzde 15 yedek parça ve yüzde 25 işçilik indiriminin yanı sıra tüm periyodik bakımların işçiliklerinde de yüzde 30  indiriminden yararlanacaklar. 
Güvenlik paketi; ön ve arka fren diskleri ile balataları, ampuller, silecek lastik ve süpürgelerini içermektedir. Filtre paketinde ise kabin hava, motor hava, yakıt ve yağ filtrelerini içermektedir.
Ayrıca tüm modellerde Toyota Forever kart indirimlerine ilave olarak  periyodik bakımlarda 1 litrelik Toyota orijinal motor yağı ile birlikte 4 adet 17 inç ve altı  Michelin lastik alımında 100 TL'lik, yine 4 adet 18 inç ve üstü Michelin lastik alımlarında  bir sonraki bakımda kullanılmak üzere 160 TL'lik indirim kuponu Toyota Plaza İkbal'de hediye edilecek. 
Toyota sahiplerinin tüm bu indirim ve avantajlardan yararlanmak için yapmaları gereken tek şey, otomobillerini kış bakımı için Toyota Plaza İkbal'e götürmek olacaktır.
Palandöken
Etiketler : toyota
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.