EKONOMİ Haber Girişi : 10 Mayıs 2009 21:33

Kırşehir il müftülüğü'nden örnek çalışma

Kırşehir il müftülüğü'nden örnek çalışma
Kırşehir İl Müftülüğü, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi ile İmam Hatip Lisesi meslek dersleri öğretmenleriniyle yemekli tanışma toplantısı düzenledi.

Kırşehir İl Müftüsü Nimetullah Arvas başkanlığındaki toplantıya, ilçe müftüleri ve din görevlileri katıldı. Toplantıda, Kırşehir il ve ilçelerinde bazı komisyonların oluşumları görüşüldü. Oluşturulacak komisyonlarda Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenleri ve İmam Hatip Lisesi meslek dersleri öğretmenlerinin etkin rol oynamalarını isteyen İl Müftüsü Arvas, "Eğitimcilerin, sosyologların ve değişik iş alanında çalışan, kişilerin üzerinde durdukları nokta, ortak akıldır. Biz kendimize göre hizmet yapıyoruz. Acaba bizim hizmetlerimiz dışarıdan nasıl gözüküyor ve başarılı olduğumuz noktalar nelerdir. Daha da başarılı olmamız için gereken hususlar nelerdir. Bu konuları bilmek zorundayız, bunun için gerekli çalışmalarda meslektaşlarımızdan yardım bekliyoruz" dedi.

Toplantıda, ayrıca töre cinayetleri, kadına şiddet, sokak çoçukları, uyuşturucu madde bağımlıları, yaz Kur'an kursları, iş ve ticaret ahlakı, çevre bilinci ve engelliler gibi güncel konular istişare edildi.

Toplantının sonunda katılımcılara yatılı kuran kursunda yemek ikram edildi.