ERZURUM Haber Girişi : 25 Mayıs 2016 01:44

Kim ne DEDİ?

Kim ne  DEDİ?
Recep Akdağ'ın yeniden Sağlık Bakanlığı'na getirilmesinden sonra işte görüşler:
Recep Akdağ'ın uzun bir aradan sonra hükümette yeniden görev alması, Erzurum'da büyük sevince yolaçtı. Sağlık alanında yaptığı reformlarla Türkiye'nin yanısıra bir çok ülkede adından söz ettirmeyi başaran Akdağ için hemşerileri duygu ve düşüncelerini açıkladı. 
65'inci hükümette Sağlık Bakanı olarak Recep Akdağ ve İçişleri Bakanı olarak Efkan Alâ'nın yer almasını Erzurum'a ve dadaşlık duruşuna verilen önemin ifadesi olarak değerlendiren milletvekili Aydemir, 'Erzurum Türkiye Siyasetinde devlet adamlarıyla ufuk şehir olma vasfını bir kez daha kaydetmiştir.' yorumunu yaptı.
65. hükümette Erzurum'un iki bakan ile temsil edilmesinin gurur vesilesi olduğunu söyleyen Ali Korkut, "Erzurum milletvekilimiz Prof. Dr. Recep Akdağ'ın Sağlık Bakanlığı, Bursa milletvekili ve Erzurum'un yiğit evladı Efkan Alâ'nın İçişleri Bakanı olarak görev almaları bizim için gurur kaynağı olmuştur" dedi.
Yeni Kabine'de Prof. Dr. Recep Akdağ'ın Sağlık Bakanı olarak yer alması Erzurum'da büyük memnuniyet uyandırdı. Erzurum Sivil Toplum Platformu (ESTP) Başkanı A. Mustafa Güvenli, "Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım'a teşekkür ediyor, 65. Hükümet'e başarılar diliyoruz" dedi. 
Türkiye Yazarlar Birliği Erzurum Şube Başkanı M.Hanefi İspirli, yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi; "Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım Erzurumluları ve bizi mutlu eden 
kararlara imza atmıştır. Kendisine teşekkür ediyor, 65. Hükümet'e başarılar diliyoruz. 

Etiketler : kabine
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.