SİYASET Haber Girişi : 15 Ağustos 2013 12:46

Kılıç: Hayaller gerçek oldu

Kılıç: Hayaller  gerçek oldu

AK Parti İl Başkanı Murat Kılıç, “Halkın desteğini ve duasını arkasına alan AK Parti sağlıktan eğitime, ekonomiden savunma sanayiîne, ulaştırmadan sosyal güvenliğe kadar birçok konuda çok büyük mesafeler katetmeyi başarmıştır”dedi.

AK Parti Erzurum İl Başkanı Murat Kılıç, AK Partinin kuruluşunun 12. yıl dönümünü kutlamanın sevincini ve heyecanını yaşadıklarını belirtti. 

Bundan tam 12 yıl önce AK Partinin kurulması ile birlikte Türkiye’nin gelecek hedeflerinin de yeniden şekillendiğini, siyasî yaklaşımların bütünüyle değiştiğini dile getiren Başkan Kılıç, “Halkın iradesini esas alan, milletine efendi değil hizmetkâr olmak için yola çıkan başta Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sn. Recep Tayip Erdoğan ve onun kader birliği yaptığı arkadaşları katıldıkları ilk seçimden zaferle çıkmış, ülkemizi o karanlık ve buhranlı günlerden alarak çok büyük başarılara imza atmışlardır. İstikrarlı yükselişi ile yalnızca ülkemize ve ülkemiz siyasetine değil, uluslararası ilişkilerimize de başarılı bir ivme kazandırmıştır. Halkın desteğini ve duasını arkasına alan AK Parti sağlıktan eğitime, ekonomiden savunma sanayiîne, ulaştırmadan sosyal güvenliğe kadar birçok konuda çok büyük mesafeler katetmeyi başarmış, vatandaşlarımızın layık olduğu en iyi hizmetleri ve yaşam kalitesini onlara sunmak için gecesini gündüzüne katmıştır. Kurulduğu günden bu yana AK Partinin elde ettiği başarılar bunun en büyük ispatıdır”dedi.

Kılıç, parti il binasında düzenlediği basın toplantısında şunları söyledi; “Bugün yurdun dörtbir yanını kateden duble yollar, sağlıkta bütün dünyaya örnek olacak dönüşüm, ekonomide global ölçekteki krizlerden bile etkilenmeyen güç, kendi silahını, helikopterini, tankını ve yakın gelecekte uçağını üretir hale gelmiş bir savunma sanayi, eğitimde alınan mesafe ve daha birçok atılım AK Parti iktidarının ülkemize kazandırdığı büyük başarıların sadece birkaçı. 2023 hedefleri kapsamında gerçekleştirilmesi plânlanan projeler ise geçmişte hayâl dahi edilemeyecek kadar büyük. Bütün bu gelişmelere paralel olarak sağlık, turizm, eğitim ve ticaret ve lojistik merkezi olma yönünde Erzuruma yapılan yatırımlar da yine AK Partimizin ve AK Parti iktidarının ülkemize kazandırdığı istikrarın bir sonucudur. Bütün bu gelişmelerin yanı sıra AK Parti ile birlikte bir dönem kapanmış, vesayet ortadan kaldırılmış ve “Egemenliğin kayıtsız şartsız milletin olduğu”gerçeği gerçek anlamda vurgulanmıştır.

Bizler de bugün 12. yılını geride bırakan bu büyük partinin bir mensubu olmanın yanı sıra; Sayın Başbakanımızın dediği gibi 12 yıldır bu yolda beraber yürümüş ve yürüyecek olmanın haklı gururunu yaşıyoruz.

Başta Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan ve yol arkadaşlarının şahsında bütün AK Parti camiası olmak üzere, kurulduğu günden bu yana AK Partiye desteklerini esirgemeyen Erzurum halkına ve AK Partiye katkı sunan bütün teşkilat mensuplarımıza tebriklerimizi arz ediyor, AK Partiye hizmet verip bugün aramızda olmayan yol arkadaşlarımızı da rahmetle anıyoruz.”