SPOR Haber Girişi : 16 Nisan 2014 10:04

Kaymakam Şen, şampiyonları ağırladı

Kaymakam Şen,  şampiyonları ağırladı

Polis Haftası münasebetiyle Erzurum İl Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen Şehit Polis Yücel Gür Karakucak Güreş Turnuvasında Oltu Gençlik Spor Kulübü güreşçileri takım halinde il birincisi oldu. 

Oltu Kaymakamı Abdullah Şen’in desteğiyle turnuvaya katılan Oltu Gençlik Spor Kulübü güreşçileri, turnuva sonrası Kaymakam Şen’i makamında ziyaret ettiler.

Makamında kabul ettiği güreşçilerle yakından ilgilenen Kaymakam Abdullah Şen, “İlçemizin güreş sporunda ciddi bir potansiyeli var. Elimizden geldiğince spora ve sporculara destek vermeye çalışıyoruz. Onlarda bu desteklerimizin karşılığını sağ olsunlar, elde ettikleri başarılarla ödüyorlar.” diyerek Şehit Polis Yücel Gür Karakucak Güreş Turnuvasında il birincisi olan güreşçilere başarılarının devamı temennisinde bulundu.

Genç sporcularla bir süre sohbet eden Kaymakam Şen, güreşçilere kırtasiye malzemesi hediye etti.

Bu arada Şehit Polis Yücel Gür Karakucak Güreş Turnuvası’nda takım halinde birinci olan Oltu Gençlik Spor Kulübü Güreşçileri şu isimlerden oluştu:

26 kiloda Abdullah Özcan birinci olurken,

29 kiloda Onur Can Karabulut,

32 kiloda Furkan Gökçe,

42 kiloda Kadir Bektaş,

75 kiloda Hıfzullah Ziyrek ise ikinci oldular. Öte yandan 35 kiloda güreşen Hasan Gör ise turnuvanın en teknik sporcusu seçildi.

Palandöken