POLİTİKA Haber Girişi : 07 Ocak 2011 13:36

Kaymakam Güngör'den İmam-Hatip Güdü'ye Takdirname

Kaymakam Güngör'den İmam-Hatip Güdü'ye Takdirname

Beşikdüzü İlçe Kaymakamı Alper Faruk Güngör, imam-hatip Mithat Güdü’ye TAKDİRNAME gönderdi. Daha önce Beşikdüzü İlçesi’ne bağlı Oğuz Beldesi Merkez Camii’inde görevli iken, becayişle Vakfıkebir Merkez Körez Mahallesi Camii’ne atanan imam-hatip Mithat Güdü’nün çalışmalarını yakından takip eden Beşikdüzü İlçe Kaymakamı Alper Faruk Güngör, kendisini TAKDİRNAME ile ödüllendirdi.

Güdü’ye belgesini Vakfıkebir İlçe Müftüsü Ahmet Tokdemir takdim etti.

Beşikdüzü Kaymakamlığı’nın resmi bir yazı ile Vakfıkebir İlçe Müftülüğü’ne gönderdiği TAKDİRNAME belgesini İlçe Müftüsü Ahmet Tokdemir verdi. Müftü Tokdemir, burada yaptığı konuşmasında, “Beşikdüzü İlçe Kaymakamı Sayın Alper Faruk Güngör’ün görevlimiz Mithat Güdü’yü takdirname ile ödüllendirmesi bizi de gururlandırmıştır. Bu nedenle ben de Sayın Kaymakamımıza teşekkür ediyorum. Personelimizi de tebrik ediyor ve bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Belgesini alan İmam-Hatip Mithat Güdü ise, “Görev hayatımda ilk defa ve özellikle Sayın Kaymakamımız tarafından takdirname ile ödüllendirilmiş olmamız fevkalade memnuniyet vericidir. Çalışma azmimizi kamçılaması ve moral motivasyonu sağlaması açısından bizleri onura eden Beşikdüzü İlçemizin Sayın Kaymakamı Alper Faruk Güngör’e çok teşekkür ediyorum. Sevgi ve saygılarımı bildiriyorum. Bu belgenin bize ulaştırılmasında gösterdiği ince anlayışından dolayı daire amirimiz Sayın Ahmet Tokdemir hocamıza da ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Vakfıkebir İlçesi Merkez Körez Mahalle Camii İmam-Hatibi Mithat Güdü, din görevliliği hizmetinin yanı sıra web site çalışmaları ve sosyal alandaki girişimci özelliği ve çalışmalarıyla dikkat çekiyor.