SPOR Haber Girişi : 08 Ocak 2018 12:07

Kayağın kalbi Erzurum'da attı

Kayağın kalbi Erzurum'da attı
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Şube Müdürlüğü tarafından Okullar arası Türkiye Kayak Birinciliği düzenlendi.
2017-2018 eğitim yılı kapsamında Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü Okul Sporları faaliyet programında yer alan alp disiplini, snowboard, kayaklı koşu ve biathlon Kayak Birinciliği Erzurum Palandöken ve Konaklı Kayak Merkezleri'nde yapıldı. Kayaklı koşu ve biathlon yarışları Kandilli Kayak Merkezi'nde yapılırken, diğer branşlardaki yarışlar ise Polat Otel tesislerinde gerçekleştirildi.
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Şube Müdürü Yaşar Elen, Türkiye'den 29 ayrı ilden 645 kayakçının katılımı ile Türkiye Birinciliği yaptıklarının altını çizerek, "Bu kalabalık katılımla yaptığımız kayak yarışları, başarı ile tamamladık" dedi.
Nefes kesen yarışlara sahne olan Türkiye birinciliğinde ilk dörde giren sporculara madalya ve katılım belgesi verilirken, şampiyonaya katılan tüm kayakçılara da Türkiye Birinciliğine iştirak ettikleri için katılım belgesi verildi.(iha)
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.