SPOR Haber Girişi : 07 Nisan 2019 16:56

Kasımpaşa: 2 - Erzurumspor: 1 (Maç sonucu)

Kasımpaşa: 2 - Erzurumspor: 1 (Maç sonucu)
Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında oynanan maçta Kasımpaşa kendi sahasında, kümede kalma mücadelesi veren Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u 2-1 yendi.

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Kasımpaşa, Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u konuk etti. Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanan karşılaşmadan ev sahibi takım 2-1 galip ayrıldı. Kasımpaşa'ya galibiyeti getiren golleri Fode Koita attı. Erzurum temsilcisinin tek golü ise Kasımpaşa'nın eski futbolcusu Samuel Eduok'tan geldi.

Bu sonuçla Kasımpaşa 37 puanla 6. sırada yer aldı. 22 puanda kalan BB Erzurumspor ise 17. sırada bulunuyor.

MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)

9. dakikada Popov'un sağ kanattan ceza sahasına ortasına Koita'nın altıpas önünde yaptığı kafa vuruşunda, meşin yuvarlak auta gitti.

24. dakikada ceza yayı üzerinde bulunan Eduok'un pasında ceza sahası içinde topla buluşan Rashad Muahmmed'in vuruşunda meşin yuvarlak kalenin solundan dışarı gitti.

27. dakikada Koita'nın pasında ceza yayı civarında topla buluşan Popov'un uzaktan vuruşunda meşin yuvarlak kalenin üzerinden dışarıya çıktı.

29. dakikada Sadıku'nun pasında ceza sahası dışında topu alan Koita ceza sahası içine rakipleri geçerek girdi. Daha sonra sol çaprazdan yerden vuruş yapan Koita meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. 1-0

36. dakikada Koita'nın pasında topu alan Trezeguet'in sol taraftan ceza sahası içine girerek yaptığı vuruşta kaleci Sehic'ten seken topu iki hamlede kontrol etti.

MAÇTAN DAKİKALAR (İKİNCİ YARI)

51. dakikada Trezeguet'nin ceza yayı solundan ayak içi uzak köşeye yaptığı vuruşta, meşin yuvarlak auta gitti.

58. dakikada Karim Hafez'in ara pasıyla sağ kanatta topla buluşan Popov'un ortasında, Koita'nın altıpas önünde uzak köşeye yaptığı kafa vuruşu sonrası meşin yuvarlak direğin yanından dışarı çıktı.

61. dakikada Büyükşehir Belediye Erzurumspor beraberliği yakaladı. Hakan Arslan'ın pasında Eduok, sol kanatta 2 rakip oyuncuyu geçtikten sonra yerden uzak köşeye yaptığı vuruşla meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu: 1-1.

69. dakikada Trezeguet'nin pasıyla topla buluşan Pavelka'nın ceza yayında bekletmeden yaptığı vuruşta, kaleci Sehic sol direğin dibinde son anda elleriyle müdahale ederek meşin yuvarlağı kornere çeldi.

76. dakikada Kasımpaşa tekrar üstünlüğü yakaladı. Koita'dan aldığı pasla sağ çaprazdan ceza alanına giren Trezeguet, topu arkaya çevirdi. Koita'nın arka direkte kayarak yaptığı vuruşta meşin yuvarlak filelere gitti: 2-1.

Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Kasımpaşa mücadeleden 2-1 galip ayrıldı.

Stat: Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan

Hakemler: Zorbay Küçük, İsmail Şencan, Erdem Bayık

Kasımpaşa: Ramazan Köse, Popov, Josue Sa, Ben Youssef, Veigneau, Sadiku (Dk. 68 Veysel Sarı), Pavelka, Hajradinovic (Dk. 53 Karim Hafez), Tarkan Serbest, Trezeguet (Dk. 90+6 Özgür Çek), Koita

Büyükşehir Belediye Erzurumspor: Sehic, Tolga Ünlü, Kanstrup, Lokman Gör (Dk. 45+1 Hakan Arslan), Leo, Kone (Dk. 58 Sunu), Scuk (Dk. 84 Opseth), Eduok, Taylan Antalyalı, Obertan, Rashad Muhammed

Goller: Dk. 29 ve 76 Koita (Kasımpaşa), Dk. 61 Eduok (Büyükşehir Belediye Erzurumspor)

Sarı kartlar: Dk. 66 Scuk (Büyükşehir Belediye Erzurumspor), Dk. 90+5 Veysel Sarı (Kasımpaşa)

MUSTAFA DENİZLİ: "HER ŞEYİYLE ZOR BİR 90 DAKİKAYDI"

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında ağırladığı Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u 2-1 mağlup eden Kasımpaşa'da teknik direktör Mustafa Denizli, zor bir maçtan galip ayrıldıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Denizli, Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanan maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, Avrupa kupaları hedefine ulaşabilmeleri adına önemli bir maça çıktıklarını belirterek, "İki takım için de önemli bir maçtı. Neticede düşüncülerini gerçekleştiren taraf biz olduk. Vuruş tercihlerinden dolayı farklı kazanabileceğimiz maçı bir ara zora soktuk. Her şeyiyle zor bir 90 dakikaydı. Böyle bir maçı kazandığımız için son derece mutluyuz." diye konuştu.

Mücadelenin hakemi Zorbay Küçük hakkında da görüşlerini aktaran Mustafa Denizli, "Spor Toto Süper Lig'de çok tecrübesi olmayan, çıkış içinde olduğunu duyduğum genç bir hakem. Performansı son derece ümit verici. İnşallah Türk futboluna uzun yıllar hizmet eder." değerlendirmesinde bulundu.

HAMZA HAMZAOĞLU: BİR PUAN BİZİ FARKLI YERLERE TAŞIYACAKTI AMA YİNE BAŞARAMADIK

Büyükşehir Belediyespor Erzurumspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Aytemiz Alanyaspor ve Trabzonspor maçlarından sonra Kasımpaşa maçını kazanmak için ümitli olduklarını ifade ederek, ''Belki buradan alacağımız bir puan bizi farklı yerlere taşıyacaktı ama yine başaramadık. Oyuncularıma söyleyecek bir şey yok, çok mücadele ettiler. Gol yollarındaki sıkıntımız, çok gol yememiz bu maçta da başımıza geldi. İşimiz her geçen gün zorlaşıyor. Ama ümidimizi canlı tutmaya çalışıyoruz. Ne olacağını bilemeyiz. Mücadele etmeye devam edeceğiz. Oyuncularımız üzgün, biz de üzgünüz. Kasımpaşa'yı tebrik ederim'' dedi.

Hamzaoğlu ayrıca hakem Zorbay Küçük'ün iyi maç yönettiğini ve mücadelenin ilk yarısında hava sıcaklığından etkilendiklerini söyledi.(Sabah)

Etiketler : erzurumspor
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.