EĞİTİM Haber Girişi : 08 Haziran 2015 01:59

Karabekirli öğrencilere VERDİĞİ SÖZÜ TUTTU

Karabekirli öğrencilere VERDİĞİ SÖZÜ TUTTU
Oltu Karabekir Ortaokulu Müdürlüğü 2014-2015 eğitim öğretim sezonu başında Temel Eğitimden Orta eğitime Geçiş (TEOG) sınavına girecek 8. Sınıf öğrencilerine yönelik verdiği sözü yerine getirdi.
Oltu Karabekir Ortaokulu Müdürlüğü 2014-2015 eğitim öğretim sezonu başında Temel Eğitimden Orta eğitime Geçiş (TEOG) sınavına girecek 8. Sınıf öğrencilerine yönelik verdiği sözü yerine getirdi. 
Oltu Öğretmenevinde gerçekleştirilen programda sene başında TEOG sınavına girecek öğrencilerine yönelik bir ödül ve eğlence programı düzenleme sözü verdiklerini belirten Karabekir Ortaokulu Müdürü Sıtkı Toksoy, "Sene başında TEOG sınavına girecek 8. Sınıf başarılarını artırmak ve motivasyonlarına katkı sağlamak amacıyla bir ödül sözü vermiştir. TEOG sınavında öğrencilerimizden 120 sorunun tamamını yapanlara tam altın, 1-2 yanlış yapanlara yarım altın ve 3-4 yanlış yapanlara da çeyrek altın sözü vermiştik. Şimdi hem öğrencilerimizin bu başarısının hem de sözümüzü tutmanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.
Okul Müdürü Sıtkı Toksoy; "İçlenme tabiattaki yekpare kederden, Yas tutma dağılmış diye kuşlarla çiçekler, Onlar yine dönecektir gittikleri yerden, Onlarla giden günlerimiz dönmeyecekler." dizeleriyle başladığı konuşmasında zamanın önemine vurgu yaparken öğrencileriyle oldukça verimli ve başarılı bir eğitim öğretim sezonu geçirmenin gururunu yaşadıklarını dile getirdi.
"Bütün büyük başarılar, coşku ile çarpan kalplerin eseridir" diyen Toksoy, başarılı olmanın yolunun düzenli, disiplinli ve programlı çalışmaktan geçtiğini söyledi.
Okul Müdürü Sıtkı Toksoy, "Bugün söz verdiğimiz gibi hak ettiğimiz bir programla biraraya geldik ve eğleniyoruz. 
Bu sene sonu programının bir gelenek haline gelmesini ve bundan sonra da 8. Sınıflar için her yıl düzenli olarak aynı programın devam etmesini arzu ediyoruz. 
Bu programın düzenlenmesinde emeği geçen öğretmenlerimize, öğrencilerimize, okul aile birliği yönetimi ve sınıf annelerimize ayrıca bizlere desteğini esirgemeyen velilerimize teşekkür ediyorum" dedi.Daha sonra geçilen ödül töreninde TEOG sınavında 2 yanlış yaparak yarım altın kazanan Rümeysa Şimşek ödülünü Okul Müdürü Sıtkı Toksoy'un elinden alırken, 120 soruda yaptıkları 4 yanlışla çeyrek altın kazanan Mert Yeşilyurt ve Ayşegül Coşkun'a ise çeyrek altın ödüllerini Okul aile birliği başkan yardımcısı Songül Özer ve müdür yardımcısı Bekir Akbulut verdi.Yıl içerisinde yapılan ve tüm faaliyetleri içeren genel bir slayt gösterisinin yanı sıra okulun 8. Sınıflar kendi hazırladıkları etkinlikleri canlı performansla davetlilerin beğenisine sundular.Büyük beğeni toplayan etkinlikler sonrası sene başından beri yoğun tempoda çalışan öğretmen ve öğrenciler ile bu başarıya ortak olan veliler müzik eşliğinde doyasıya eğlendiler.
Oldukça eğlenceli ve dolu dolu geçen programın düzenlenmesinden ötürü öğrenci velileri, okul müdürlüğü ve okul aile birliği yönetimine teşekkür ettiler.
Etiketler : oltu
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.