POLİTİKA Haber Girişi : 14 Şubat 2014 08:34

Kamil Aydın, Dadaşkent esnafını ziyaret etti

Kamil Aydın, Dadaşkent  esnafını ziyaret etti

Seçim sürecinin yaklaşmasının ardından çalışmalarına hız kesmeden devam eden Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Kamil Aydın, Dadaşkent esnafını ziyaret etti. MHP Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof.Dr. Kamil Aydın ve Aziziye Belediye Başkan Adayı Murat Resuloğlu Dadaşket esnafını ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Dadaşkent esnafı tarafından yoğun ilgiyle karşılaşan Aydın, “Dadaşkent sahipsiz. Bura da güvenlik başlı başına bir sıkıntı. Biz bu tür sorunları çözmek için elimizden geleni yapacağız. Erzurum’daki hanımefendilere önemli projelerimiz var hepsine tek tek destek çıkacağız. Siz sahip çıkacaksınız biz başaracağız. Erzurum’daki kardeşlerimiz her şeyin en iyisine en güzeline layıktır.” dedi.

Yerel sermaye sattığı ürünü değil veresiye defterini gösteriyor diyen Aydın, “Erzurum’da özellikle sermaye yapmış kişilerin yanında durup onların daha iyi yerlere gelmeleri için destek çıkmamız lazım. Kendimizi ilk önce yerel sermayede gösterip ondan sonra ulusala getirmemiz lazım. Bizim yerel sermayeden başka isteğimiz yok. Önemli olan yerel sermayedir.” şeklinde konuştu.

Dadaşkent’te dükkan dükkan gezen MHP Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Kamil Aydın ve Aziziye Belediye Başkan Adayı Murat Resuloğlu ’a esnaflar tam destek vereceklerini söyledi.