ERZURUM Haber Girişi : 17 Aralık 2019 12:02

İYİ PARTİ İL BAŞKANLIĞINI DEVREDEN HALUK TERZİOĞLU AÇIKLADI

İYİ PARTİ İL BAŞKANLIĞINI DEVREDEN HALUK TERZİOĞLU AÇIKLADI
KAMUOYUNA DUYURU

Kurucu İl Başkanı İbrahim Dumlu’nun istifası ile boşalan İYİ Parti Erzurum İl Başkanlığı görevine talip olmadığım halde Parti Genel Merkezi bana bu görevi teklif ve sonrasında tevdi etmiştir. Görevi onur duyarak kabul ettim.

Milletvekili adayı oluncaya kadar ismi bilinmeyen Sayın Naci Cinisli, Millet İttifakı’nın reyleri ile seçildikten sonra; kendisini partinin, teşkilatın, seçmenin ve hatta Erzurum’un üzerinde görmeye başlamıştır.

Sayın Naci Cinisli; göreve geldiğim ilk günden itibaren, partiyi yandaşları ile yönetme anlayışını terk etmemiştir. Partiyi tabana ve seçmene yayma çalışmalarımız, Milletvekili ve yandaşları tarafından sabote edilmiştir.

Sayın Milletvekili, danışmanının sosyal medyada şahsım ve teşkilatım aleyhine paylaşımlar yapmak ve İl Başkanlığı binasında kaba kuvvetle tehdit etmek gibi eylemlerde bulunmalarına karşı çıkmak bir yana, bilakis bu olayları teşvik etmiştir.

Bu tarz şamatalara pabuç bırakacak yapıda olmamamıza rağmen, parti içi çekişmelerin kamuoyuna yansımaması adına sesimizi çıkarmadık.

Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener hanımefendi ve Teşkilat İşleri Başkanı Sayın Koray Aydın ile hiçbir problemim söz konusu olmamıştır.

Ancak Sayın Naci Cinisli’nin İYİ Parti Genel Merkezi’ndeki “Ya ben ya il başkanı” şeklindeki tavrı sebebiyle; parti yöneticilerini, zaten gözü dışarıda olan milletvekilini konjonktürel olarak dinlemek zorunda bırakmıştır. Genel Merkez yönetiminin bu aşamada takınmış oldukları tavrı çok iyi anlıyorum.

Teşkilatımın emeklerini muhafaza etmek, Millet İttifakı seçmenlerini hayal kırıklığına uğratmamak ve partiye olan itibarı zedelenmeme adına; Genel Merkez’den gelen istifa çağrısını yanıtsız bıraktım. Teşkilatımla birlikte istifa etmemek için direnmemize rağmen görev değişikliği gerçekleşmiştir.

Ben İYİ Partiliyim ve partimin emrindeyim.

Bu partide kimlerin kalıp, kimlerin gideceğini çok yakında hep beraber göreceğiz.

AK Parti ile flört ederek, iktidar nimetlerinden yararlanmak isteyenlerin, benim ve teşkilatımın siyasi anlayışından rahatsızlık duymaları şaşırtıcı olmamıştır.

Kısa zamanda kamuoyu bütün gerçekleri görecektir.

Saygılarımla.

                                                                        Av. Ahmet Haluk Terzioğlu


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.