GÜNDEM Haber Girişi : 23 Temmuz 2016 13:46

İşte yiğit bir polis müdürü Kamil Karabörk

İşte yiğit bir polis müdürü Kamil Karabörk
Biz bu manşeti attığımızda o gün, bizimle alay eden dangalaklar acaba şimdi az da olsa vicdan azabı çekiyorlar mıdır?

15 Temmuz akşamı ve gecesi bir an bile olsa tereddüt etmedi, bir an bile olsa geri adım atmadı, korkmadı ve darbeci hainlere karşı başta kendi olmak üzere güvendiği meslektaşlarıyla aslanlar gibi bir mücadele verdi. Palandöken daha bir kaç hafta önce bu kahraman polis müdürünü haber yapmış ve "iyi ki Kamil'ler var" demiştik. Bizim o gün ki manşetimizi aşırı abartılı bulan ya da bize "yalaka" diyenler olmuştu.

Oysa hem 15 Temmuz hem de o gece yaşananlar hem bizi hem de Erzurum Emniyet Müdürü Kamil Karbörk'ü haklı çıkarmıştı. Kamil Müdür, Genelkurmay'dan arıyorum, teslim ol diyen bir haine ağız dolusu küfürle karşılık vererek görevinin başında dimdik duran bir polis şefi... Sadece O mu, hayır; O'nun her biri birer aslan parçası olan mesai arkadaşları...

O gece, başta Sağlık Bakanı Recep Akdağ olmak üzere, Vali Seyfettin Azizoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, 9. Kolordu Komutanı Korgeneral Şeref Ongay, milletvekili İbrahim Aydemir, Mustafa Ilıcalı, Orhan Deligöz, İstinaf Mahkemesi Başsavcısı Ünal Birgül, Erzurum Cumhuriyet Başsavcısı Halil İnal, Yakutiye Belediye Başkanları Ali Korkut, Orhan Bulutlar BB Erzurumspor Başkanı Ali Demirhan, müftü  Vekili Celal Hoca, Veli Hoca Fakirullah Hoca, gazeteci Mehmet Şener, A Haber ve TRT muhabirleri ve onlarca vatan evladı o polisevi balkonundaydı ve sabaha kadar bir dakika dahi ara vermeden Erzurum halkıyla beraber oldu, onlarla birlikte bu kutlu mücadeleyi sürdürdü.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.