KÜLTÜR - SANAT Haber Girişi : 03 Mayıs 2016 10:58

İşte İlber Ortaylı, farkı

İşte İlber Ortaylı, farkı
Erzurum Kitap Fuarı'nda söyleşiye katılan ünlü tarihçi Ortaylı, özellikle binlerce genç okurunun yoğun ilgisiyle karşılaştı. Hoca, saatlerce kitaplarını imzaladı.
Yaşayan en büyük tarihçilerden biri kabul edilen Prof. Dr. İlber Ortaylı, Erzurum Kitap Fuarı'nda büyük bir sevgi ve ilgiyle karşılandı. Ortaylı Hoca'ya Erzurum ziyareti sırasında, aynı zamanda kitap fuarının da mimarı olan Kültür Daire Başkanı Mehmet Emin Öz refakat etti.
28 Nisan'da başlayan ve 8 Mayıs'ta sona erecek olan Doğu Anadolu'nun en büyük kitap fuarı,ünlü yazarlarla bir okuyucularını bir araya getirmeye devam ediyor. 109 yazar ve 162 yayınevinin katıldığı fuarda İlber Ortaylı, Erhan Afyoncu, Tufan Gündüz, Ayşe Günay, Sinan Yağmur, Mahmut Ulu, Salim Dağ, Aykut Ertuğrul, Fatih Murat Arsal, Fatma Erdek, Asude, Lokman Aydoğan, Erkan Göksu, Mehmed Paksu, Fatih Duman, Genç Osman Denizci, Mustafa Çay, Murat Tunalı, Mehmet Göktaş, Mesut Doğan, İhsan Deniz, Sevinç Çokum, Ragıp Karadayı, Sadık Yemni, Nevin Nesrin Aydın, Murat Ertaş ve Abdurrahman Zeynel hayranlarıyla buluştu. 4'te
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.