EĞİTİM Haber Girişi : 30 Ekim 2016 12:40

İstanbul'dan Oltu'ya hayır eli

İstanbul'dan Oltu'ya hayır eli
İstanbul Maltepe Erzurumlular Vakfı Kadın Kolları üyeleri, Oltu'ya gelerek Orcuk Köyünde öğrencilere kışlık giyecek yardımında bulundular.
İstanbul'dan gelen ekibe Oltu'da İl Encümeni Tahsin Demir eşlik etti. Oltu'nun Orcuk Köyüne giden ekibi okulda öğrenciler karşıladılar. Öğrencileri kendi elleriyle giydiren vakıf üyeleri çocukların mutluluklarına yakinen şahit oldular. Kışlık giyeceklerini alan öğrenciler, vakıf üyelerine teşekkür ettiler.
Maltepe Erzurumlular Vakfı Kadın Kolları Başkanı emekli öğretmen Neşe Şairoğlu, "Vakıf Başkanı Süha Dengizek ve diğer arkadaşlarla Karadeniz üzerinden bir Erzurum ziyareti düzenledik. Gezimizi daha bir anlamlı hale getirmek için okullarımızın ihtiyacı olan, öğrencilerimizin ihtiyacı olan gerek ders araçları gerekse yaklaşan kış çocuklarımızın daha rahat geçirmeleri arzusuyla kaban, mont, bot gibi kışlık giysiler tedarik ederek çocuklarımıza ulaştırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Vakfımız adına hizmete katkıları olan tüm arkadaşlarımı yürekten kutluyorum. Allah kabul etsin, onlar bizim evlatlarımız. Bugün bizleri görünce çok mutlu oldular. Bizlerde çok heyecanlandık, sevinçliyiz. Çocuklarımızın İstiklal Marşımızdaki heyecanları büyüklerine karşı sevgi ve saygıları bizleri ziyadesiyle memnun etti. Oltu'daki öğrencilerimize yardımda çokça katkısı olan ilçenin bir evladı Ahmet Ağırman'a ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.
Etiketler : oltu
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.