ERZURUM Haber Girişi : 19 Nisan 2018 16:59

İşkur müdürü Demir çalışmalarına hız verdiklerini söyledi

İşkur müdürü Demir çalışmalarına hız verdiklerini söyledi
Erzurum Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Recep Demir: Erzurum'a daha fazla katkımızın olması için çalışmalarımıza hız verdik.

Palandöken

2017 yılında Erzurum'da göreve başlayan recep Demir, yeni binalarında yaptığı açıklamada, " Erzurum'da 2017 yılında 3040 işyerine, dolayısıyla 7600 kişiye destek verdik. Bu rakamlar içinde bulunduğumuz yılda daha da artacaktır. Kurum olarak üretenin her zaman yanında olmaya devam edeceğiz. Katkımızla yeni açılan veya desteklenerek büyüyen işyerlerini kontrol ettiğimizde bireylerin başarısını ve mutluluğunu görmek bizleri sevindiriyor. Özellikle engelli girişimcilerimizin başarıları, işyeri veya kurs bazında dikkat çekici," dedi.

Her zaman üretenlerin yanında ve destekçisi olacaklarının altını çizen Erzurum Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Recep Demir, "Tüketenlerin üretenlerden fazla olması o kentin yoksullaştığını gösterir. Devletimizin amacı da kurumumuz aracılığı ile bunu dengelemek veya üretenlerin tüketenlerden oran olarak daha fazla olmasını sağlamaktır," diye konuştu. Ayrıca kurslar vasıtası ile her sektöre nitelikli eleman yetiştirilmesi gerektiğine de vurgu yapan Demir, bu konuda da belli aşamalar kaydedildiğini söyledi.

Etiketler : işkur
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.