ERZURUM Haber Girişi : 05 Şubat 2018 11:51

İşini aşkla yapan DFSK'da ŞUBAT KAMPANYASI!

İşini aşkla yapan DFSK'da ŞUBAT KAMPANYASI!
İşini aşkla yapan DFSK'da ŞUBAT KAMPANYASI!
Türkiye distribütörlüğünü Şahsuvaroğlu Dış Ticaret'in yürüttüğü ''Türkiye'nin En Ekonomik Ticari Araçları'' ünvanına sahip DFSK markasının Şubat ayı boyunca Mini Maxi, Twin Maxi ve Mega Van modelleri, birbirinden avantajlı fiyatlarla Türkiye'de bulunan Showroomlar da olduğu gibi DFSK Şahsuvaroğlu Erzurum Showroom'da da yeni sahiplerini bekliyor.
Şubat ayı boyunca  Erzurum Ssangyong  YMY Plaza'ya gelen müşteriler T Hafif ticari pazarının öncü markalarından DFSK'nın tüm modellerinde ücretsiz LPG dönüşüm kampanyası veya cazip fiyatlarla nakit indirim kampanyalarından  yararlanabilecekler.
Araçlarının  stoklarla sınırlı olduğunu belirten Erzurum Ssangyong YMY Otomotiv Satış Müdürü Bilal Alper kampanyamız 01 Şubat 2008 - 28 Şubat 2018 tarihleri arasında geçerlidir. ''Şubat ayına özel kampanyamızla  müşterilerimize  'Daha az tüketin, Daha çok kazanın' diyoruz.Bunun için de tüm müşterilerimizi Tortum Yolu üzerinde bulunan Şahsuvaroğlu Ssangyong YMY DFSK Erzurum Showroomumuza bekliyoruz'' dedi.
Satış Müdürü  Bilal Alper, ''Araçlarımız Türkiye'de olduğu gibi Erzurum'da da satışa sunulduğu andan itibaren yoğun talep aldı'' dedi ve kampanyaları hakkında bilgi verdi.

DFSK:
Ücretsiz LPG Dönüşüm Kampanyası veya Cazip Fiyatlarla Nakit İndirim Kampanyası
Mini  Maxi 44.000TL'den, Twin Maxi  47.000 TL'den, Mega Van 49.000TL'den başlayan inanılmaz fiyatlarla Erzurum  DFSK Showroomumuzda müşterilerimizi bekliyor.
Araçlar stoklarla sınırlıdır. 
Fiyatlar 01 Şubat 2008 - 28 Şubat 2018 tarihleri arasında geçerlidir. 
Tavsiye edilen anahtar teslim fiyatlarına ÖTV, KDV ve tahmini Trafik Tescil Masrafları dahil olup, Trafik Sigortası hariçtir. 
        Tavsiye edilen modellerde anahtar teslim fiyatlarının içindeki %4 ÖTV, %18 KDV vergi tutarı oranları bilgi mahiyetinde olup, vergilerde oluşabilecek değişikliklerden şirketimizin herhangi bir sorumluluğu yoktur. 
Şahsuvaroğlu Grup 
1966 yılında kurulan, 2007 yılından bu yana ise SsangYong markasının, 2017 yılından itibaren de DFSK Türkiye Distribütörlüğünü yapan Şahsuvaroğlu Grup, bugün 26 adet satış noktası ve 37 adet servis noktası ile tüm ülkede 50 yılı aşan tecrübesiyle hizmet sunuyor. 
 İstanbul (Avcılar, Yenibosna, Tuzla, Maltepe), Bursa, Erzurum, Mersin, Antalya, Adana, Ankara, Tekirdağ, Trabzon ve İzmir'de bulunan modern plazalarında, ''Satış'', ''Servis'', ''Yedek Parça'' ve ''İkinci El Satış Hizmeti'' olarak tüm müşterilerine sunuyor. 
10.000 metrekare alana sahip yedek parça merkeziyle, 5 yıllık ihtiyaç düşünülerek oluşturulmuş yedek parça stoğu sayesinde ülkenin batısından doğusuna, uygun fiyatlarla en hızlı şekilde yedek parça temin ediyor. %100 yedek parça bulunurluğu ile DFSK müşterilerinin isteklerine anında cevap verebiliyor.
Şahsuvaroğlu Grup'un, ülkemizde 10 ilde toplamı 91.100 m² olmak üzere $350 milyon yatırımla 14 plaza yatırımı bulunuyor.

SSANGYONG 
ARAÇLAR MNG AVM DE 
Ssangyong YMY Otomotiv Erzurum'da müşterileriyle buluşmaya devam ediyor. SsangYong Şahsuvaroğlu yeni  yılın ilk etkinliğinde Erzurum MNG AVM'de SSANGYONG modellerini  araç severlerin beğenisine sundu.
Ssangyong YMY Otomotiv 01 Şubat'tan -  04 Mart'a kadar  MNG AVM'de sergilenecek 
 Tivoli, Rexton W, Rodius, Korando ve Korando Sports modelleri ile araç tutkunlarını bekliyor.
Koşulsuz %100 müşteri memnuniyetini ilke edinen Şahsuvaroğlu Grup MNG AVM'de bir birinden şık araçları Erzurum halkı ile buluşturuyor. Erzurum Ssangyong  YMY Otomotiv Satış Müdürü Bilal Alper;  ''Şubat ayı boyunca 04 Mart'a kadar MNG AVM'ye gelen tüm vatandaşlarımız tecrübeli satış elemanlarımızdan araçlarımız hakkında bilgi edinecek  ve araçlarımızı yakından inceleyerek test sürüşü yapabilecekler'' dedi. 

Ramazan Karataş

Etiketler : araç
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.