GENEL Haber Girişi : 11 Mart 2019 10:36

IP'in ucu HDP'de çıktı!

IP'in ucu HDP'de çıktı!
"Zayıf olduğumuz yerde, seçmen profiline göre CHP ya da İYİ Parti desteklensin!"
HDP ittifakı gizlemiyor!
Başından beri izlenen siyaset yolu bu olmasına rağmen hem CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, hem de İP Genel Başkanı Meral Akşener, aksini savunarak, HDP ile bir ittifakın söz konusu olmadığını söylüyorlar. Neyse ki HDP'liler bu ittifakı gizleme ihtiyacı duymadılar ve seçmenlerine açık çağrıda bulundular.
PKK yandaşları İP için oy istiyor!
Şehir merkezinde milliyetçi ve muhafazakar oylara talip olup, Güney ilçelerde HDP ile gizli iş tutan başkan adayını yine HDP deşifre etti. Sosyal medya üzerinden seçim propagandası yapan HDP, kendilerinin zayıf olduğu seçim bölgelerinde CHP'li ve İP'li adayların desteklenmesi gerektiğini salıkladı.
HDP, SAADET'e de göz kırpıyor!
HDP, isim vermese de Erzurum bü- yükşehir belediye başkanlığı seçiminde İP adayı Mahmut Uykusuz'un desteklenmesini istiyor. Bu strateji-sini sosyal medya üzerinden seçmenine duyuran HDP, AK Parti karşısın- daki her hareketin yanında yer aldı-ğını göstererek bazı muhafazakar yerlerde de, seçmene oy verilmesi gereken adres olarak SAADET'i gösteriyor! 
Mahmut Uykusuz bu durumdan şikayetçi değil!
İP büyükşehir adayı Mahmut Uykusuz, Erzurum şehir merkezinde seçim stratejisini tamamen MHP'ye ve AK Parti'ye küskün milliyetçi-muhafazakar seçmen üzerine kurdu. Oysa aynı Mahmut Uykusuz, sağ söylemin savunucusu olan İP adayı olarak Güney ilçelerdeki HDP oylarına oynuyor. Bu gerçek, kimi HDP'lilerin sosyal medya üzerinden yaptıkları propaganda ile tescillenmiş oldu. Buna rağmen İP adayı Uykusuz'un durumdan hiç de rahatsız olmadığı gözleniyor. Sorunun yargı konusu olduğunu bildiği halde sürekli aynı "yara"yı kaşıyıp duran Uykusuz, artık mağdurların bile tepkisini çekiyor.
 Haşim NURGAZİ - Palandöken



Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.