GENEL Haber Girişi : 25 Haziran 2018 10:59

Ilıcalı kendine yakışanı yapıyor

Ilıcalı kendine yakışanı yapıyor
"Vekil değilim diye, bu projenin peşini bırakmam"
Şeymanur ÜZER
Palandöken
Erzurum'un hatta ülkenin gündemine 2026 Kış Olimpiyatlarını sokan ve verdiği mücadele sonucu da Türkiye'nin resmen aday olmasını sağlayan AK Parti eski milletvekili Prof.Dr. Mustafa Ilıcalı, "Yeni siyasi dönemde ben Meclis çatısı altında bir vekil olarak olmasam da ülkemiz için hayati öneme sahip bu projenin her an takipçisi ve savunucusu olacağım" dedi.
Son günlerde bazı çevrelerin, "Mustafa Ilıcalı artık vekil değil, dolayısıyla Kış Olimpiyatları da sahipsizlikten unutulur gider" şeklindeki olumsuz propagandasına karşın açıklama yapan Ilıcalı, "Bunlar tamamen art niyetli bir bakışın tezahürüdür. Ben ister vekil olayım, ister olmayayım, Erzurum'un her konusunda en önde koşturacağım ve işlerin takipçisi olacağım. Kış Olimpiyatları da zaten asla peşini bırakmayacağımız ve sonuna kadar ülkemize ve şehrimize kazandırmak için çaba harcayacağımız bir projedir" diye konuştu.

Prof.Dr. Mustafa Ilıcalı'nın bu samimi tavrı, başta 2026 Kış Olimpiyatları'nın Erzurum'a verilmesini gönülden isteyen kişiler olmak üzere geniş bir kesim tarafından sevindirici bir bakış olarak değerlendirildi. Diğer yanda ise, Erzurum'da kendilerine "Olimpiyat Gönüllüleri" ismini veren bir grup, 2026 Kış Olimpiyatları'nı Erzurum'a kazandırmak için içeride ve dışarıda etkin bir lobi çalışması yürütüyor. Eski milletvekili Ilıcalı ise, her fırsatta bu gönüllü lobiye destek vererek, meselenin soğumasının önüne geçiyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.