GÜNDEM Haber Girişi : 06 Ocak 2018 14:30

İletişim her şey

İletişim her şey
Geçtiğimiz günlerde yinelenen panellerden biri de Palandöken Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde gerçekleştirildi.

Geçtiğimiz günlerde yinelenen panellerden biri de Palandöken Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde gerçekleştirildi. Kentsel Eğitim Uzmanı Yavuz Demir'in düzenlediği panel öğrenciler tarafından büyük bir ilgi ile izlendi.

Kentsel Eğitim Uzmanı Yavuz Demir tarafından düzenlenen kentsel ve bireysel iletişim kapsamlı panele konuşmacı olarak katılan Erzurum Ak Parti Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu ve Palandöken Gazetesi Başyazarı Mehmet Şener, günümüzdeki iletişim sıkıntılarını dile getirdiler. Öğrenci ve okul öğretmenleri tarafından yoğun bir ilgi ile izlenen panelde konuşan Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, günümüz teknolojisinin aile içindeki iletişimi bile etkilediğine vurgu yaparak, "ne yazık ki teknolojiyi doğru kullanmayarak kendimizi yalnızlığa hapsediyoruz. Akşam aynı evde buluşan aile bireylerinin her birinin elinde bir telefonla kendi köşesine çekilip, aile içindeki iletişimden uzaklaşıyorlar," dedi.

Palandöken Gazetesi Başyazarı Mehmet Şener ise, Taşkesenlioğlu'na katıldığını belirterek " aslında dünyada olup bitenlerden haberdar olmak ve bilgi dağarcığımıza daha çok şey yüklemek için evimize giren internetten doğru faydalanmak yerine, ona mahkum olarak aile ve toplumdaki iletişimini koparma noktasına gelen çocuklarımızı bu konuda uyarmamız ve bilgilendirmemiz gerekiyor," diye düşüncelerini söyledi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.