ERZURUM Haber Girişi : 03 Ağustos 2015 07:58

İL-FU Tabldot Kahvaltı ve Yemek Fabrikası açıldı

İL-FU Tabldot  Kahvaltı ve Yemek Fabrikası açıldı
Erzurum'da evden eve nakliyatta asansörlü sistemi ilk defa kullanan İlfu şimdi de gıda sektöründe tabldot yemek ve kahvaltı hizmeti verecek.
Geçtiğimiz günlerde görkemli bir törenle açılan İlfu Tabldot  Kahvaltı ve Yemek Fabrikası açılışına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. 
Gösterilen ilgiden dolayı memnuniyetini dile getiren İlfu Yemek işletme sahipleri İlhan Bıyık ve eşi Füsun Bıyık Erzurum'a yeni bir işyeri kazandırdıkları için mutlu olduklarının söylediler. Bıyık çifti  hijyen  ve kaliteden ödün vermeyen bir hizmet anlayışına sahip yemek firmamız müşteri memnuniyeti odaklı çalışmaktadır. 'Biz her yerde yemek yiyemeyiz ama; herkes bizim mekanımızda yemek yiyebilecek' sloganıyla sektöre iddialı bir adım atıyoruz.
En güzeli sunmak  için her türlü imkanımızı seferber ederek  bu işyerini kurduk. İş yerimiz de, tüm personelimiz de alanlarında çok özel kişiler. Hem damak lezzeti, hem kalori değerleri hem de çeşitlilik bakımından bu sektörde önemli bir marka olacağımıza inanıyoruz. Hijyen ise en başta gelen konumuzdur. Mutfağımız tüm müşterilerimize açıktır. Bizi önce denetleyebilirler ve daha sonra gönül rahatlığı ile yemeklerini yiyebilirler " şeklinde konuştular.
Erzurum da özellikle kurumlara ve iş yerlerine yemek veren firmalar mevcut. Bu firmalar  genelde sadece yemek fabrikası olarak faaliyet gösteriyorlar.Biz İlfu Tabldot  Kahvaltı ve Yemek olarak hem yemek fabrikası hem de günlük çıkan menümüzle yemek fabrikamızın salonunda müşterilerimize hizmet vereceğiz.Fabrikamızda yapılan yemekler günlük ve kaliten ödün vermeden uygun fiyata  müşterilerimizin damak tadına  hitab edecek şekilde hazırlanmaktadır. Fabrikamızda kullandığımız tüm ürünlerde kalite ve markadan taviz vermeden hijyenik ortam da yemek ve kahvaltı  hazırlıyoruz. Kahvaltı menümüz mandıra ürünlerinden oluşmakta, günü birlik alınmaktadır.
Özellikle memur  şehri olan Erzurum'da  uygun fiyata damak tadına önem veren kamu kurum  çalışanlarını,özel sektör çalışanlarını, esnafımızı ve tüm halkımızı bekliyoruz.
SSK Rant Tesisleri arkası Kazım Karabekir Caddesin de hizmete giren İlfu  Tabldot  Kahvaltı ve Yemek Fabrikasında  4 çeşit yemek(yemek, pilav , çorba ve tatlı ) 8 tl  6 çeşit kahvaltı ve sınırsız çay 5 tl  fiyatla müşterilere sunuluyor.
Bıyık gerek fabrikamıza gelip yemek yiyen gerekse bizi arayan esnaf ve işyerlerine toplu yemek servisi yapıyoruz. Araçlarımızla kısa sürede istenilen adrese sıcak yemek hizmeti yapıyoruz , dedi.
Yemek fabrikalarında ilk etapta 7 kişi çalıştırmaya başladıklarını  belirten Bıyık ilerleyen zamanlarda bu sayıyı daha da artıracaklarını söyledi.
Gelecek dönemlerde yine Erzurum da bir ilk olacak olan diyet yemek  satışlarına da başlayacaklarını söyleyen İlhan bıyık Yapacağımız diyet yemek hizmetiyle  hasta olan vatandaşlarımızı rahatsız etmeyecek şekilde ihtiyaçlarını gidereceğiz dedi.
Ayrıca azışlımıza gelerek bizleri yalnız bırakmayan tüm halkımıza teşekkür ediyoruz,dedi.
Ramazan Karataş

Etiketler : yemek
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.