ERZURUM Haber Girişi : 29 Temmuz 2015 16:17

İKİ TEKER ÇOK ŞEKER GÜVENLİ BİSİKLET SÜRÜŞ EĞİTİM PROJESİ

İKİ TEKER ÇOK ŞEKER GÜVENLİ BİSİKLET SÜRÜŞ EĞİTİM PROJESİ
İKİ TEKER ÇOK ŞEKER GÜVENLİ BİSİKLET SÜRÜŞ EĞİTİM PROJESİ
 Erzurum Aziziye Kaymakamlığı tarafından desteklenen, Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Aziziye Spor Kulübü ve Erzurum Bisiklet Gençlik Spor Kulübü tarafından yürütülen "İki Teker Çok Şeker Güvenli Sürüş Eğitim Projesi" kapsamında 40 öğrenciye bisiklet dağıtıldı. 
Zübeyde Hanım Ortaokulunda gerçekleştirilen programa Kaymakamımız Zafer Öz, Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, İl Milli Eğitim Müdürü Vekili Harun Çinici, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Yaşar Elen, Şube Müdürleri, Öğrenci ve velileri katıldı.
"İki Teker Çok Şeker Güvenli Sürüş Eğitim Projesi" Dadaşkent Zübeyde Hanım Orta Okulunda ve Aziziye Spor Salonunda yürütülecek olup, toplam 6 günde 40 öğrenciye güvenli bisiklet sürüş eğitimi verilecektir. Güvenli sürüş eğitimi; bisikletimi tanıyorum, dengemi sağlıyorum ve trafikte güvenle bisiklet sürüyorum olmak üzere 3 modülden oluşmaktadır. Eğitime katılan öğrencilerimize eğitimden başarılı oldukları takdirde bisiklet lisansı çıkarılıp eğitimde kullandıkları bisiklet, kask ve eldivenler hediye olarak verilecektir. Eğitim sonrasında bisiklet branşına ilgisi olan kursiyerler eğitimlerine devam ettirilip Aziziye Spor Kulübü sporcusu olarak yerel, ulusal ve uluslar arası yarışlara katılacaklardır. Proje kapsamında Aziziye spor salonuna 1 adet bisiklet antrenman salonu yapılacak olup kursiyerlerimizin yaz kış çalışmalarına imkân tanınacaktır.
Proje sonrasında eğitimden başarılı olan kursiyerler; güvenlik, doğru duruş, denge koordinasyon, yol alma ve ileri gözlem ile ekipmanlar hakkında gerekli bilgiye sahip olacaklarıdır.
Etiketler : aziziye
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.