ASAYİŞ Haber Girişi : 08 Temmuz 2018 14:41

İki acı haber art arda geldi!

İki acı haber art arda geldi!
Bitlis'in Ahlat ilçesindeki evinin önünde oyun oynarken kaybolan 2 yaşındaki Sami Yusuf, dere yatağında ölü bulundu. Öte yandan Hatay'da 8 gün önce kaybolan 6 yaşındaki Ufuk Tatar'dan da acı haber geldi.

Edinilen bilgiye göre, Ahlat ilçesine bağlı Yuvadamı köyünde yaşayan Sami Yusuf, evinin önünde oyun oynadığı sırada kayboldu. Annesi ve yakınları tarafından bulunamayan Sami Yusuf için İlçe Jandarma Komutanlığı ile Van Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri hemen harekete geçti. Yapılan arama çalışmaları sonucu Sami Yusuf’un cansız bedeni, evlerinin bir kilometre uzaklıktaki dere yatağında bulundu.
Yusuf’un cesedi otopsi için Ahlat Devlet Hastanesine kaldırıldı

HATAY'DAN DA ACI HABER

Hatay'ın Hassa ilçesinde 8 gün önce kaybolan 6 yaşındaki Ufuk Tatar'ın cansız bedeni bulundu.
Alınan bilgiye göre, ailesiyle yakınlarını ziyarete gittiği Arpalıuşağı Mahallesi'nde kaybolan Ufut Tatar'ın son görüldüğü su kaynağı ile mahalle ve Amanos Dağları eteklerinde komando, jandarma özel harekat ve AFAD ekiplerinin arama çalışmaları 8'nci gününde de sabahın erken saatlerinde başladı. Eğitimli köpekler ile özel arazi arama insansız hava aracının da destek verdiği arama çalışmalarında ekipler, arama çalışmalarını Yoluklar Mahallesi'ne çevirdi. Arpalıuşağı Mahallesi'ne 5 kilometre uzaklıktaki mahalledeki Katığın Kayası mevkisinde arama yapan güvenlik korucuları, Ufuk Tatar'ın cansız bedenine ulaştı. (iha)

Etiketler : kayıp
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.