EKONOMİ Haber Girişi : 29 Ekim 2017 22:03

İHRACAT HAFTASI seminerleri başlıyor

İHRACAT HAFTASI seminerleri başlıyor
İhracat Haftası kapsamında tüm Türkiye ile birlikte Erzurum'da da DAİB tarafından çeşitli seminerler düzenleniyor.
İhracatımızın sürdürülebilir ve kalıcı bir şekilde artırılmasına yönelik olarak yapılan çalışmalar çerçevesinde, 1-3 Kasım 2017 tarihleri arasında tüm Türkiye genelinde İhracat Haftası 2017 etkinlikleri gerçekleştirilecektir.
Geleneksel hale getirilerek her sene tekrarlanması planlanan İhracat Haftası etkinliklerinin Erzurum programı da, bölgedeki tüm ihracatçılara farklı konularda bilgiler verebilmek üzere 31 Ekim 2017 Salı günü 13.30-17.30 saatleri arasında Doğu Anadolu İhracatçı Birliği Erzurum Konferans Salonunda düzenlenecek.
Programda; Dünyanın önde gelen danışmanlık firmalarından Rönesans Değişim ve Yönetişim Bilimleri Enstitüsü'nden Banu Koçkar ve Ceyhun Yeşilşerit ''Dış Ticaret İstihbaratı ve Eğilim Programı ve Dünya Ticaretindeki Gelişmeleri izlemede Trade Map ve Diğer veri kaynakları'' konusunda bir bildirimde bulunurken, TİM'den Koray Dağdeviren ise, ''Türkiye Ticaret Merkezleri'' hakkında ihracatçılarımız bilgilendirecek.
İhracat Haftası ile ilgili konuşan DAİB Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Şengel; ''Birlik olarak 17 ili temsil ediyoruz, geniş bir coğrafyamız var. Gittiğimiz yerlerde eğitim programları yaparak firmalarımıza teşvikler hakkında bilgiler sunduk. Amacımız firmalarımızı daha da bilinçlendirip, yaptıkları işin ne kadar önemli olduğu hakkında bilgilendirmek olup ''İhracat Haftası''nda tüm ihracatçılarımızı ve konuya meraklı herkesi, seminerimize davet ediyoruz'' dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.