SAĞLIK Haber Girişi : 08 Eylül 2016 12:37

Horasan'da halk sağlığı yürüyüşü

Horasan'da halk sağlığı yürüyüşü
Horasan Sağlığı Merkezi tarafından 3-9 Eylül Halk Sağlığı Haftası dolayısıyla, farkındalık oluşturmak amacıyla Halk Sağlığı Yürüyüşü düzenlendi.
Ağrı caddesi boyunca düzenlenen yürüyüşe, İlçe Toplum Sağlığı Başkanı Dr.Aslıhan Hoşgör, ile sağlık çalışanları ve vatandaşlar katıldı.
Yürüyüşte sonrasında basın mensuplarına açıklama yapan Dr. Aslıhan Hoşgör, 3-9 Eylül Halk Sağlığı Haftası dolayısıyla vatandaşlar ve sağlık çalışanlarının bir araya geldiğini belirtti. Etkinliğin halk sağlığına farkındalık oluşturmak için düzenlendiğini kaydeden Dr. Aslıhan Hoşgör, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Bugün burada, sağlıklı yürüyüşün, sağlıklı olmanın bir farkındalığını oluşturmak için bir aradayız. Burada olmamızın ana unsurlarından bir tanesi, hasta olmadan önce tedbirler alabilmek, sağlıklı yürüyüş kültürünü oturtabilmek. Umut ediyorum ki, halkımıza bu farkındalığı kazandırmış oluruz."
Grubun, Horasan toplum sağlığı merkezi önünde başlayan yürüyüşü Ağrı Caddesi boyunca sürerek, Horasan Belediye Başkanlığı önünde son buldu.
Etiketler : horasan
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.