POLİTİKA Haber Girişi : 01 Nisan 2014 19:42

Hizmetlerin ardı arkası kesilmeyecek

Hizmetlerin ardı arkası kesilmeyecek

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Palandöken’e özel açıklamalarda bulundu. Erzurum’a en iyi hizmeti getirebilmek için çalışacaklarını belirten Sekmen, “Erzurum’u bağrıma basacak, Erzurumspor’u yaşatacağım”dedi. 

30 Mart 2014 Mahalli İdareler Seçimleri’nde Erzurumluların, büyük desteğini alarak Büyükşehir Belediye Başkanı olan Mehmet Sekmen, Palandöken Gazetesi’ne konuştu. Tüm imkanları Erzurum için seferber edeceklerini belirten Sekmen, “İnşallah beklenen hizmetleri en kısa sürece gerçekleştireceğiz” dedi.

30 Mart seçimlerinde Erzurumlular’ın AK Parti’ye büyük bir destek verdiğini ifade eden Sekmen, “ Hemşerilerimiz destekleri ile bizi bağlılarına bastılar. Biz de inşallah vereceğimiz hizmetlerle vatandaşlarımızı bağrımıza basacağız.  Halkımızın beklentilerini biliyoruz. Hedefimiz, atalarımızın, dedelerimizin, mezarlarının bulunduğu, ve her zaman iftihar etiğimiz bu güzel Erzurum’a, Doğu’nun merkezi olan memleketimize bir şeyler yapabilmek. Tüm imkanları seferber edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. İnşallah 5 yıl Erzurumlu kardeşlerimizin emrinde olacağım. Herkesi kucaklayarak kapım 24 saat açık olacak”diye konuştu.

“ERZURUMSPOR’U 

YAŞATACAĞIZ”

Çalıştığı her dönemde spora önemli destekler verdiğinin de altını çizen Sekmen, “Halkımızın spora bakış açısını biliyorum. Erzurumlular’a Erzurumspor’u yaşatacağıma dair söz veriyorum. Takımımızı eski günlerine getirmek için çalışacağız. Tabi bunu tüm halkımızla el birliği içerisinde yapacağız”dedi.

Sekmen açıklamalarını şöyle sürdürdü;

 “Halkımızın verdiği büyük destek şahsıma yeni bir sorumluluk yükledi. Biran önce ekibimizi kurup çalışmalara başlayacağız.  Mazbatamızı aldıktan sonra, bütün gayretlerimizi ortaya koyacağız. Hep beraber Erzurum’u birlikte modernleştirerek, güzelleştirmenin mücadelesi içerisinde olacağız. 

Cem BAKIRCI

Palandöken