GENEL Haber Girişi : 06 Temmuz 2018 17:00

HİZMETLER DEVAM EDİYOR

HİZMETLER DEVAM EDİYOR
Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Recep Tayyip Erdoğan Merkezi’nde geleneksel toplantısını yaptı.

 Palandöken 

Şeyma Üzer

Birçok kişinin katıldığı toplantıda projelerden bahseden Bulutlar, hizmetlerin hız kesmeden devam ettiğini dile getirdi.


Geçen sene başlanılan nikâh sarayı ve kültür merkezinin bu sene sonunda faaliyete geçeceğini belirten Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, belediyeciliğin amacının insana hizmet olduğunu vurguladı.

Bulutlar, birçok alanda kursların faal olarak çalıştığını söyleyerek, “Geçen yılki toplantıda dile getirdiğimiz ve bu yıl faaliyete geçecek olan  Yıldızkent’teki  ikinci kültür merkezimizin  açılışı çok yakın zamanda yapılacak. Belediye hizmet binasının açılışını da yaptık ve şu anda nikâh sarayımız ve kültür merkezimizin yapımı çok hızlı bir şekilde devam ediyor. İnşallah bu sene sonunda onların da açılışını yapacağız. İlçemizde 85’inci parkımızı da halkımızın hizmetine sunduk. Yakın zamanda bu 85 parkın da toplu olarak açılışını yapacağız” dedi.


Palandöken Belediye Başkanı Bulutlar, kurslarımızdan  mezun olan vatandaşlarımızın  sayılarının 10 bini geçtiğini ve hemen her alanda iş imkanı bulabildiklerini belirtti . En çok talep gören kurslardan bazılarının da bilgisayar, hasta kabul kursu ve İngilizce olduğunu ayrıca ifade etti.


Gelinlik projesi müjdesini veren Orhan Bulutlar, 40’ın üzerinde her bedenin mevcut olduğu gelinlikler ile kına gecesi elbiselerinin hazır olduğunu ve ücretsiz olarak yeni evlenen çiftlere verileceğini söyledi.


Başkan Bulutlar, 10 binin üzerinde açılmış olan kursların hepsinin ücretsiz olduğunun da özellikle altını çizdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.