ERZURUM Haber Girişi : 30 Haziran 2015 12:53

HİZMET İŞ SENDİKASI ÜYELERİNE İFTAR YEMEĞİ VERDİ

HİZMET İŞ SENDİKASI ÜYELERİNE İFTAR YEMEĞİ VERDİ
Hak İş Konfederasyonu'na Bağlı Hizmet-İş Sendikası Erzurum Şube Üyeleri, özel bir restoranda düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.
Hak İş Konfederasyonu'na Bağlı Hizmet-İş Sendikası Erzurum Şube Üyeleri, özel bir restoranda düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi. 
İftar yemeğine, Hizmet İş Sendikası Genel Başkan Yardımcıları Halil Özdemir, Mehmet Keskin, Hizmet İş Sendikası Erzurum Şube Başkanı Erol Aksakal, Şube Genel Sekreteri Fikret Göğdemir ve Şube Mali Sekreteri Erdoğan Çelik ve davetli üyeler katıldı.
Hizmet İş Sendikası Erzurum Şubesi her yıl Ramazan ayında üyelerine verdiği iftar geleneğini bu yılda sürdürdü. Mübarek Kadir Gecesi ve Ramazan Bayramı öncesinde sendika üyeleriyle bir araya gelmekten mutluluk duyduklarını ifade eden Hizmet-İş Sendikası Erzurum Şube Başkanı Erol Aksakal, davetlerini kırmayıp yemeğe katılan yöneticilere ve sendika üyelerine minnettarlık duyduklarını kaydetti. Daima işçilerin yanında hareket edeceklerini belirten Aksakal, "Her platformda dile getirdiğimiz gibi bizler işçi kardeşlerimize büyük önem veriyoruz. Onlarla bir bütün olarak hareket ediyoruz. Onların örgütlenmesi ve sendikal hak ve özgürlüklerine kavuşması bizleri büyük ölçüde mutlu etmektedir. Geçmişte imzalanan toplu iş sözleşmelerinde işçilerimize verdiğimiz önemi göstermiş bulunmaktayız" dedi.
İftar davetine katılan tüm üyelere teşekkür ettiğini belirten Aksakal, "Baskılar arttıkça arkadaşlarımız daha da kenetleniyor. Sendikamıza gösterdiğiniz ilgiden ve destekten dolayı teşekkür ediyorum. Unutmayınız ki haklı davamızda biz de sizin yanınızda olmaya devam edeceğiz" dedi.
Konuşmasında Suriye'de Mısır'da dünyanın birçok yerinde yaşanan şiddet olaylarının en kısa sürede durmasını temenni eden Aksakal, sendikal faaliyetler kapsamında işçilere hak ettikleri imkânları verdiklerini ifade ederek, gelecek Ramazan Bayramı'nı kutladı.
Etiketler : hizmetiş
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.