SPOR Haber Girişi : 13 Şubat 2016 12:02

Hız tutkunları yarın yarışacak

Hız tutkunları yarın yarışacak
GHSİM ile Türkiye Buz Pateni Federasyonu Erzurum İl Temsilciliği tarafından düzenlenen Kulüpler arası Short Track Yarışması yarın günü yapılacak.
Erzurum'da Kulüpler arası Short Track yarışları için geri sayım başladı. Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Türkiye Buz Pateni Federasyonu Erzurum İl Temsilciliği tarafından 14 Şubat Pazar günü 2 binlik buz pateni salonunda Kulüpler arası Short Track Yarışları düzenlenecek. Buz Pateni Erzurum İl Temsilcisi Vedat Refayeli, yarışlar için tüm Erzurumlu spor severleri 2 binlik buz pateni salonuna davet etti. Yarışmanın afişini sosyal medya aracılığının yanı sıra, şehrin çeşitli yerlerine asarak halkı yarışlar hakkında bilgilendiren Refayeli, tüm halkı renkli görüntülerin yaşanacağı hız tutkunlarının gösterisinde yanlarında görmek istediklerini söyledi. Refayeli, şunlara kaydetti:
"Bir defa canlı izlediğinizde seyretmekten hep zevk alacağınız bir buz sporudur short track, bu alanda minik, yıldız, büyük dünya çapında sporcularımız var ve de alayı Erzurumlu! İşte o minik ve yıldızlarımız Pazar günü Palandöken'de buzda sahne alacak, sizi bu spora abone edecek. Mükerrem Uzun'un fotoğrafları, Orhan Ardahanlı'nın tasarımı ve yine dostlarımızdan Palandöken Reklam'ın sahibi Muhittin Aydın'ın baskı çalışması sonucu salonlarımızı süsleyen afişimiz ile gerekli duyurularımızı yaptığımızı sanıyorum. Artık o gün bir yolunu bulun Palandöken'de ki 2000'lik Buz Paten Salonu'na gelin. Geleceğin olimpiyat şampiyonlarını yakından görün. Benden demesi. Davet bizden, icabeti sizden."
Etiketler : short
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.