ASAYİŞ Haber Girişi : 05 Ağustos 2013 08:51

Hırsızlar kıskıvrak yakalandı

Hırsızlar kıskıvrak yakalandı

Edinilen bilgiye göre, Murat Paşa mahallesinde bulunan bir otodan, camı kırmak ve araca zarar vermek suretiyle meydana gelen cep telefonu hırsızlığı olayı ile ilgili olarak Erzurum Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliğine bağlı ekipler ve Güven Timlerince başlatılan çalışma neticesinde, aynı gün öğleden sonra hırsızlık olayına karışan K.S., K.K., Ü.İ, isimli 3 şahıs ellerinde bulunan cep telefonu ile birlikte yakalandı. K.S., K.K. ve Ü.İ. isimli şahıslar sevk edildikleri mahkemece tutuklanarak ceza evine gönderildi.

İkinci hırsızlık olayında ise Dere mahallesinde bulunan bir apartmanda 4 farklı ailenin ayakkabılarının çalınması olayı ile ilgili olarak Erzurum Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliğine bağlı ekiplerin yapmış olduğu kapsamlı çalışmalar neticesinde apartman yakınında elinde 2 poşet olan bir şahıs tespit edildi. Yapılan çalışmalar neticesinde kamera görüntülerindeki şahsın M.F.Ç isimli şahıs olduğu anlaşılmış ve şahıs aynı gün apartmandan çaldığı 2 poşet ayakkabı ile yakalanarak adli tahkikat için Çocuk Şube Müdürlüğüne teslim edildi.

Hüseyin Avni Ulaş Mahallesi’nde bulunan bir ikametin önünden poşet içerisinde bulunan kıyafetlerin çalınması olayı ile ilgili olarak Erzurum Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliğine bağlı ekiplerin yapmış olduğu kapsamlı çalışmalar neticesinde hırsızlık olayını gerçekleştiren T.Y. isimli şahıs yakalandı. 

Şahısla birlikte alınan 2 poşet içerisinde çeşitli markalarda 34 adet elbise 4 çift ayakkabı bulunarak şahıs adli makamlara çıkarılmak üzere Çocuk Şube Müdürlüğüne teslim edildi.

Palandöken