GENEL Haber Girişi : 21 Ocak 2019 09:48

Hedef 4 bin kişiye iş

Hedef 4 bin kişiye iş
Cazibe Merkezlerini Destekleme Programı kapsamında hayata geçirilecek olan Tekstilkent Projesi, Büyükşehir Belediyesi ve 2. Organize Sanayi Bölgesi işbirliği ile gerçekleşecek.
Vali Okay Memiş, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ve KUDAKA Genel Sekreteri Prof. Dr. Osman Demirdöğen'in katıldığı imza töreninde proje hakkında bilgi verildi.
İşsizlik oranının yüksek olduğu Erzurum'da 2019'u istihdam yılı olarak ilan eden Vali Okay Memiş ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, kent için kolları sıvayarak işe koyuldular. İlk etapta 1750 kişinin istihdam edileceği projede hedef 4 bin kişinin iş sahibi olması ve dolayısı ile Erzurum'da ekonominin canlandırılması amaçlanıyor. Yaptığı açıklamada bürokrasiyi harekete geçiren Vali Okay Memiş'in önemli katkılarının olduğunu söyleyen Başkan Sekmen, "Sayın Valimiz Okay Memiş, Erzurum’a gelir gelmez şehrimize yeni bir ufuk kattı. Turizmde ortaya konan ‘1 Milyon’ hedef, tarım ve hayvancılık sektörünün gelişimi için yapılması planlanan projeler ve sportif kalkınmayla ilgili önemli yatırımlar için Sayın Valimiz, bürokrasiyi harekete geçirdi. Özellikle Cazibe Merkezi Programı kapsamında hazırladığımız projelerde Sayın Valimizin destekleri çok. İnşallah şehrimiz bu güzel projelerle kalkınma seferberliğin- de yeni ivmeler kat edecek” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.