ERZURUM Haber Girişi : 12 Şubat 2018 11:38

Hayırlı adım

Hayırlı adım
Palandöken'in, sürekli gündemde tuttuğu "Yerli otomobil Erzurum'da üretilsin" çağrısı yankı buldu
AK Parti milletvekili Mustafa Ilıcalı, GERSAN Elektrik A.Ş. tarafından Erzurum'da üretilecek olan şarj motoru üretiminde en az bin kişinin istihdam edileceğini söyledi. Dün Gazeteniz Palandöken'i ziyaret ederek başyazarımız Mehmet Şener'le görüşen Ilıcalı, bu üretim sayesinde Erzurum'da kısa sürede otomobil yan sanayisinin de gelişeceğini vurguladı.

Erzurum ekonomisine taze kan

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ısrarlı çabası sonucu, üretimi için start verilen yerli otomobilde Erzurum imzası da olacak. Geçtiğimiz hafta AK Parti 
milletvekili Mustafa Ilıcalı'nın kamuoyuna 
duyurduğu gelişmeye göre, GERSAN Elektrik A.Ş. yerli otomobilin ana aksamlarından biri olan şarj motorunu Erzurum'da üretecek.

Altyapı hazırlıkları başladı

Gazeteniz Palandöken'in ilk günden itibaren sürekli gündemde sıcak tuttuğu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in de ısrarlı daveti nihayet meyvesini verdi. Milletvekili Ilıcalı, Erzurum'da üretilmesi kararlaştırılan şarj motoru için gerekli altyapı çalışmalarının başlatıldığını ve yer konusunun planlandığını açıkladı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.