ERZURUM Haber Girişi : 10 Mart 2015 02:23

Hayırdır beyler?

Hayırdır beyler?
Kayak Federasyonu Başkanı Erol Yarar'ın şehrin aleyhine çalışmakla suçladığı AK Parti Erzurum Milletvekilleri sessizliğe büründü.
Kayak Federasyonu Başkanı Erol Yarar'ın şehrin aleyhine çalışmakla suçladığı AK Parti Erzurum Milletvekilleri  sessizliğe büründü. Yarar'ın ağır ithamı karşısında suskun kalan vekillerin bu tavrı şaşkınlık yarattı.
 GEÇTİĞİMİZ Pazar günü düzenlediği basın toplantısında, arkadaşı Fuat Kulaçoğlu'na destek vermek isterken Erzurum'a ve milletvekillerine hakaretler yağdıran Erol Yarar'ın bu akıl almaz çıkışı, basın dışında kimseyi ilgilendirmedi. Seçim telaşına düşen milletvekillerimiz de sivil toplum kuruluşlarımız da  Yarar'ın bu "meydan okuması" karşısında adeta üç maymunu oynadılar.
 ADAY adayı Fuat Kulaçoğlu ise tek cümlelik de olsa bir açıklama yapma ihtiyacı duymadı. Erzurum'u parlamentoda temsil etme iddiasıyla yola çıkan Kulaçoğlu'nun, Erol Yarar'ın bu tavrı yüzünden büyük yara aldığı düşünülüyor. Erzurum'u sahipsiz köy gibi gören Yarar ve sessiz kalarak ona destek veren Kulaçoğlu bu çıkışlarıyla neyi murat ettikleri herkes tarafından merak ediliyor.
Etiketler : vekil
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.