GÜNDEM Haber Girişi : 25 Şubat 2017 14:22

Hayır Çarşısı'ndan öğrencilere eğitim desteği

Hayır Çarşısı'ndan öğrencilere eğitim desteği
Büyükşehir Belediyesi Hayır Çarşısı, kentte öğrenim gören öğrencilere eğitim desteği sağlıyor.
Büyükşehir Belediyesi Hayır Çarşısı, kentte öğrenim gören öğrencilere eğitim desteği sağlıyor. Kurulduğu günden beri "Doğu Anadolu Bölgesi'nin en büyük iyilik hareketi" olarak tanımlanan Hayır Çarşısı, maddi durumdan yoksun olan vatandaşların kara gün dostu oldu. 
Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı Sosyal İşler Şube Müdürlüğü bünyesinde kurulan Hayır Çarşısı Ekipleri bu kez de, Aziziye ilçesinin Tebrizcik Köyü İlköğretim Okulu'nda öğrenim gören çocuklara kitap ve giysi ürünleri dağıttı. Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetler Daire Başkanlığı Sosyal İşler Şube Müdürü Osman Akgül, 18 öğrenciye Başkan Mehmet Sekmen'in selamını ileterek, çocuklara Büyükşehir'in eğitim materyallerini takdim etti.
Aziziye sakinleri, "Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen'e teşekkür ediyoruz. Çocuklarımıza sağlanan bu imkân bizleri çok mutlu ediyor. İlimizde okullarımızı onaran ve eğitime büyük öncelik tanıyan Başkanımız Mehmet Sekmen Beyefendiye Aziziye Sakinleri olarak şükranlarımızı sunuyoruz. Yavrularımız kendilerine sağlanan bu eğitim olanaklarıyla topluma daha faydalı bireyler olacak" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.