POLİTİKA Haber Girişi : 25 Ocak 2014 07:10

Hanımlara özel SEÇiM OFiSi

Hanımlara özel SEÇiM OFiSi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aziziye belediye Başkan Adayı Ahmet Murat Resuloğlu Aziziye ilçesine bağlı Dadaşkent ve Ilıca semtlerinde hanımlara özel seçim irtibat ofislerini MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Oktay Öztürk ve çok sayıda partililer ile birlikte görkemli bir törenle hizmete açtı. 

Açılışa Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Oktay Öztürk, İl Başkanı Zekai Kaya ve belediye başkan adayları ile vatandaşlar katıldı. 

Çalışma yaşamında kadınların taşıdığı öneme dikkat çekilen açılışta bir konuşma yapan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Öztürk, Türk siyaset tarihinde kadınların apayrı bir konuma sahip olduğuna vurgu yaparak, "Geçen zaman içerisinde kadınlarımız maalesef siyasi arenanın dışında tutulmuş, kadın elinin değmediği yönetimler, aslında büyük bir eksiklikle teşekkül ettirilmiştir. 

Artık görüyoruz ki, sosyal, siyasal, kültürel, ekonomik; kısaca hayatın her alanında kadınlar aktif rol oynuyor. Bu memnuniyet verici bir durumdur. 

Kaldı ki, içinde bulunduğumuz dönem ve yaşadığımız bu süreç, artık kadınlarımızın da siyasete aktif bir biçimde katılmasını zorunlu kılıyor. MHP olarak geçmişte de biz bu hakkı teslim ettik, bundan sonra da teslim etmeye devam edeceğiz" diye konuştu.

RESULOĞLU, KADINLARA YÖNELİK PROJELERİ SIRALADI

Daha sonra söz alan MHP Aziziye Belediye Başkan adayı Murat Resuloğlu ise, ’’Biz MHP olarak her alanda kadınlarında yer almasını istiyoruz. MHP’li yerel yönetimlerde hanım kardeşlerimiz için hanımlar lokali, müzik grupları ve sosyal yardımlaşma dernekleri kurarak, ilçemizin tanıtımıyla ilgili çalışmalara imzamızı atacağız. Belediye yönetimlerinde hanımlarında aktif rol alması için projelerimiz var. Artık belediye hizmetlerine kadın eli değecek. Yine işbaşına geldiğimizde, hasta, sakat ve yaşlı hanımların bakımları ve hastane işlemleri de belediyelerimiz tarafından yapılacak. Değerli hanımefendiler MHP olarak, biz sizlere hak ettiğiniz değeri vereceğiz. Bunun için sizlerden oy istiyoruz. Sizler bizim için değerlisiniz ve olmazsa olmazlardansınız. Bugün gelinen noktada ülkemiz sorunlar yumağı haline gelmiştir. Bundan kurtulmak için tek yol partimizdir. Öncelikle yerel seçimlerle işbaşına gelmemiz ardından da genel seçimlerle iktidar olmamız gerekiyor. Bunun yolu da sizlerden geçiyor’ şeklinde konuştu. 

MHP Aziziye Belediye Başkan Adayı Ahmet Murat Resuloğlu da seçilmesi halinde, hanımların belediye hizmetlerinde aktif rol alacağını söyleyerek, "Biz Aziziye belediye başkanlığına seçilirsek, hanımlarımız kazanacak. Biz her alanda olduğu gibi belediye hizmetlerinde de hanım kardeşlerimize yer vereceğiz. Belediye yönetim ve organizasyonlarında bayan yöneticilerimiz mutlaka olacak ve katılımları sağlanacak. Artık yerel hizmetlerde Nene hatunlar da olacak’’ dedi.