GÜNDEM Haber Girişi : 27 Mayıs 2015 00:51

Hangi yüzle Sırrı?

Hangi yüzle Sırrı?
Ağrı Belediye Başkanı seçildikten sonra ilk meclis toplantısında Ağrı'nın en işlek caddelerinden biri olan Erzurum Caddesi'nin ismini değiştiren HDP'li Sırrı Sakık dün Erzurum'a gelerek partisi için oy istedi.
Levent Akpınar/Palandöken- AĞRI Belediye Başkanı seçildikten sonra şehrin en işlek caddelerinden biri olan Erzurum Caddesi'nin ismini Yaşar Kemal Caddesi olarak değiştirmesiyle gündeme gelen Ağrı Belediye Başkanı Sırrı Sakık, dün Erzurum'a gelerek 7 Haziran seçimlerinde partisi için oy istedi.  HDP'nin Horasan'da düzenlediği mitinge katılan Sakık, Erzurum'un kendileri için önemli bir şehir olduğunu ve mutlaka milletvekili çıkarmaları gerektiğini söyledi.
 HORASAN'DA mitinge katılan bazı vatandaşlar da Erzurum Caddesi'nin ismini Yaşar Kemal Caddesi olarak değiştiren Sakık'a tepki gösterdi. Ağrı ile özdeşleşmiş olan Erzurum ismini kaldıran birinin Erzurum'da oy istemeye hakkının olmadığını belirten vatandaşlar, "Erzurum'a gelip hangi yüzle oy istiyorsun. İsmini sindiremediğin bir ile gelip destek istemeye hakkın yok" diyerek tepkilerini dile getirdiler.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.