SPOR Haber Girişi : 14 Haziran 2018 21:35

Hakan Canbazoğlu dedikodulara sert çıktı

Hakan Canbazoğlu dedikodulara sert çıktı
Erzurumspor’un başarılı kalecisi Hakan Canbazoğlu’nun transfer görüşmesinde şok gelişme.

Başarılı file bekçisi Hakan ile para yüzünden anlaşma sağlanamadı şeklindeki iddiaların gerçeği yansıtmadığı ortaya çıktı. Gazeteniz Palandöken’e konuşan Hakan Canbazoğlu, ne kendisinin ne de menajerinin kulüp yönetiminden 2 milyon lira gibi bir rakam talep etmediklerini belirtti. Menajerine yönetimin 800 bin lira teklif ettiğini, kendisinin de buna bir itirazı olmadığını veya farklı bir rakam söylemediğini ifade eden Bursa Fatih’i Hakan, kimi çevrelerin algı operasyonu yürüttüğünü ve kendisini itibarsızlaştırmaya çalışıldığını söyledi.

Editörün notu: Erzurumspor’a süper ligin kapısını açan gerek düzgün kişiliği gerekse sportif başarılarıyla adından sevgiyle söz ettiren bu değerli futbolcu kardeşimizin, Erzurum’da kalması maşeri vicdanın genel kabulüdür. Dolayısıyla umuyor ve diliyoruz ki, Erzurumspor yönetimi ile kaleci Hakan arasında yaşanan bu diyalog eksikliği en kısa sürede giderilir ve Erzurumspor yönetimi vefa gereği kendine yakışanı yapar.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.