GÜNDEM Haber Girişi : 10 Şubat 2016 09:05

GÜNEŞ'TE BAŞARI geleneği devam ediyor

GÜNEŞ'TE BAŞARI geleneği devam ediyor
Eğitimde Erzurum'un Türkiye markası olan ve 9 yıldır sınavlarda Erzurum Birinciliğini kimseye kaptırmayan Güneş Koleji yine zirvedeki yerini korudu.
Eğitimde Erzurum'un Türkiye markası olan ve 9 yıldır sınavlarda Erzurum Birinciliğini kimseye kaptırmayan Güneş Koleji yine zirvedeki yerini korudu. Güneş Koleji'nde bu yıl yapılan TEOG sınavında Sümeyye Aydoğan, Umut Can Kaya, Ayşe Begüm Özlü adlı öğrenciler sorulan 120 soruya tam cevap verdi. Türkiye birincisi olan 3 öğrenci başarı geleneğini sürdürdü.

RAKAMLAR KONUŞUNCA 
YORUMA GEREK KALMIYOR.
Öğrenci merkezli eğitim felsefesiyle kazandığı başarılara bir yenisini daha ekleyen GÜNEŞ KOLEJİ TEOG'da tüm branşlardaki soruların tamamını doğru yapan 3 öğrencisi ile yine zirveye yerleşti. Güneş Koleji 661,687 Okul Puan Ortalaması ile Yine Erzurum Birincisi oldu. Toplam 1 Yanlış Yapan 12 Öğrenci, 2 Yanlış Yapan 16 Öğrenci, 3 Yanlış Yapan 14 Öğrenci oldu. 6 Temel Derste 94,785 ortalama ile Türkiye'nin en başarılı okulları arasındaki yerini korudu.
Güneş Koleji Eğitim Koordinatörü Kemal TUNÇ:
Güneş'i rakiplerinden ayıran en önemli fark:
 Bir yıl değil her yıl birinci oluşudur.
Eğitimde klasik kalıpları yıkarak modern modeller hayata geçiren Güneş Koleji, Türkiye'de ve dünyada elde ettiği birincilikler ile Erzurum eğitim sektörünün yine lokomotifi olma sıfatını sürdürüyor. Güneş Koleji yine Türkiye'deki rakiplerini çok geride bıraktı, yine Erzurum ve Türkiye birincilikleri elde etti.Erzurum da 27 yıldır eğitim veren ve Türkiye'de ilk 100 okul arasına giren Güneş Koleji Eğitim Koordinatörü Kemal TUNÇ:
Güneş'i rakiplerinden ayıran en önemli fark: Bu yıl değil her yıl birinci oluşu. Çocuklarımız birinciliği 9 yıldır kimseye vermiyor. 
Başarılı, istikrarlı büyüme giderek artıyor. Erzurum ve ülkeye değer katıyor. Eğitime bakış tarzı farklı olan bir ekibimiz var.Başarıya odaklanan bu ekip harika işler yaptı. Mesai kavramını defterden sildiler. Adeta öğrenciyle 
nefes alıp veriyorlar. Ekip pozitif toplantılarda tüm öğrencilerini tek tek değerlendiriyor, çözümler üretiyor. Denemeler, testler yapılarak konuların öğrenme düzeyleri tartışılıyor. Değerler eğitimi tüm kademelere uygulanıyor. Rehberlik birimi ofis görüşmeleri, gelecek planlama ve gelişim envanteri oluşturuyor. Motivasyon ekipleri sürekli öğrenci görüşmeleri yapıyor. Her gün onlarca veli okula geliyor, aranıyor, durum değerlendirilmeleri yapılıyor. Sanat, spor çalışmalarında durmak bilmiyoruz. Basketbol takımımız yine Erzurum Birincisi oldu,ardından bölge birincisi oldu, şimdi ise Türkiye Şampiyonluğuna gidiyoruz. Karate, şiir, kompozisyon, tenis, resim yarışmalarında onlarca ödül alındı. Doğu'daki eğitim kalitesinin tartışıldığı günümüzde ''en azından'' Erzurum'umuzun kaygılanmasına gerek yok çünkü burada biz varız!

GÜNEŞ'İN BİRİNCİLERİNE 
DEVLETTEN TEBRİK
Erzurum Valisi Dr.Ahmet ALTIPARMAK, İl Milli Eğitim Müdürü Yüksel ARSLAN, Palandöken Kaymakamı Gürbüz KARAKUŞ ve Palandöken İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdurrahman GAZİOĞLU
 Özel Güneş Koleji  okul yöneticileri, öğretmenleri  ve Türkiye Birincisi olan öğrencileri makamlarında ağırlayıp Erzurum Birinciliklerini tebrik ettiler.

TEOG'DA 108 
ÖĞRENCİMİZDEN 101'İ 
EN AZ BİR ALANDA 
BÜTÜN SORULARA 
DOĞRU CEVAP VERDİ.
Türkiye'de değişen eğitim sistemini yakından takip ederek Milli Eğitim Bakanlığı müfredatına uygun bir eğitim sistemi sunan GÜNEŞ KOLEJİ, sınavlarda elde ettiği başarı ile eğitim kalitesini ortaya koyuyor. Geçen yılın TEOG şampiyonu olan GÜNEŞ KOLEJİ, bu yıl da kırılması çok zor bir rekora imza attı. TEOG'da GÜNEŞ KOLEJİ'NİN toplam 108öğrencisinden 101öğrencisi en az bir alanda bütün soruları doğru yanıtlayarak büyük bir başarı elde etti. 
Özel Güneş Okulları Kurucu Müdürü Musa SÖNMEZ, ''Öğrencilerimiz okulumuzdan mezun olurken akademik başarıyı yakalamış ulusal sınavlarda hedefledikleri okullara girebilmiş, bunun yanı sıra hayata ilişkin beceri ve sosyalleşmeyi kazanmış, sporun önemli dallarıyla tanışmış, sorgulayabilen, konulara farklı perspektiflerden bakabilen, kendini ifade edebilen, analitik düşünme yeteneğine sahip bireyler olarak bizlere veda ederler. diyerek başarılı olan tüm ekibi kutladı.
Güneş Koleji Ortaokul Müdürü Abdülhamid YILDIRIM, TEOG da derece elde eden öğrencileri tebrik ederek ''Yüreğimizi ve emeğimizi onların sevgisiyle birlikte harmanlıyoruz. Haftada altı gün, günlük 10 saat çocuklarımızla beraberiz. Her gün 100'ün üstünde öğrencimize anlamadığı eksik kaldığı veya çözemediği sorulardan birebir özel dersler yapıyoruz. 
Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan ÖZMEN ''Bu başarıya imza atan tüm eğitim kadromuza ve velilerimize en içten dileklerimle teşekkür ederim. Başarılı olan tüm öğrencilerimiz sağlam altyapının ürünleridir. Biz de Güneş Koleji olarak bu yılda çocuklarımızın hayallerini gerçekleştirmek için çalışmalarımıza ara vermeden büyük umutlarla, hayallerle ve özveriyle devam ediyoruz'' dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.