SPOR Haber Girişi : 19 Ağustos 2013 14:39

GOALBALL MİLLİ TAKIMI KAMPI SONA ERDİ

GOALBALL MİLLİ TAKIMI KAMPI SONA ERDİ

Avrupa Şampiyonasına katılacak olan Görme Engelliler Goalball Milli takımı Erzurum’da yaptığı 44 günlük kampı tamamladı. Kırmızı-beyazlı goalballcular, Teknik Patron Gökhan İnce nezaretinde Erzurum’da bir birinden zorlu idmanlar yaptı. 
Erzurum kampının mükemmel bir ortamda geçtiğini belirten Görme Engelliler Goalball Milli takımı Teknik Direktörü Gökhan İnce ve genç antrenör Haluk Bayrakçı Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar’ın kendileri ile yakından ilgilenmesinin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Goalballcuların çalışmalarını yakından takip eden Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, goalballcuların kamp için Erzurum’u seçmelerinin kendilerini gururlandırdığını söyledi. Çintimar, “Goalballcular 44 gün boyunca ilimizde konaklayarak kamp yaptı” dedi.
Kazım Karabekir Spor Salonu’nda yaptığı teknik taktik idmanları ile Avrupa Şampiyonasına bilenen Goalball Milli takımı, Erzurum kampını tamamladı. Görme Engelliler Goalball Milli Takımı Teknik Patronu Gökhan İnce, Londra 2012 Paralimpik Oyunları’nda Türkiye’yi en iyi şekilde temsil ettiklerinin altını çizerek, takım halinde olimpiyat üçüncüsü olmanın gururunu yaşadıklarını belirtti. Kadroda birbirinden yetenekli sporcuların bulunduğuna işaret eden tecrübeli çalıştırıcı, Avrupa Şampiyonası’nda da tarih yazacaklarını söyledi.
Görme Engelliler Goalball Milli takımı Kamp Müdürü İsrafil Bayrakçı da Görme Engelliler Federasyonu olarak Erzurum’da yaptıkları kampta kendilerine destek veren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar’a teşekkür etti.