ERZURUM Haber Girişi : 07 Mayıs 2014 09:49

Giysilere DRYTürk sigortası

Giysilere DRYTürk sigortası

Erzurum Terminal Caddesi Yenimahalle’de  kısa bir süre önce açılan DRYTÜRK Kuru Temizleme vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Türkiye de ilk ve tek sigortalı kuru temizleme ve ücretsiz servis özelliği taşıyan DRYTÜRK’ten giysileriniz için sadece profesyonel ütüleme hizmeti de alabilirsiniz.

Erzurumlular’ı Türkiye’nin ilk ve tek sigortalı kuru temizleme hizmeti ile tanıştırdıklarını belirten işletme sahibi Deniz Temiz,önceliklerinin müşteri memnuniyeti olduğunu söyledi. Giysileri, ev tekstili ve perdeleri adresten alarak yüksek kalite standartlarda ve ileri teknoloji aletleri ile temizleyip, yine adrese teslim ettiklerini de ifade eden Temiz, “DRYTÜRK Kuru Temizlemeye vermiş olduğunuz bütün giysileriniz veya tekstiliniz her türlü risklere karşı YAPI KREDİ SİGORTA (ALİİANZ) tarafından sigortalanmıştır. Erzurum halkını Terminal Caddesinde hizmete açtığımız işyerimize   gönül rahatlığı ile kuru temizleme hizmetlerimizden faydalanmaya davet ediyoruz. Giysilerinizi kuru temizlemeden başka profesyonel leke çıkarma, giysi bakımı ve profesyonel ütüleme işlemlerine tabi tutuyoruz.

 Böylece; giysilerinizin ilk günkü gibi temiz, canlı, ütülü ve şık olmasını sağlıyoruz. Bütün bunları hizmet kalitemizin tescili anlamına gelen sigortalı olarak gerçekleştiriyoruz” dedi.

Temiz şöyle devam etti;

DRYTÜRK,Erzurum’da yeniliklere devam ediyor ve Türkiye’de bir ilki gerçekleştiriyor. Perdelerinizi kornişinizden alıyoruz ve yine kornişinizde teslim ediyoruz. Sizi perde sökmek ve perde takmak zahmetinden kurtarıyoruz. Artık, bu zorlu işler ile uğraşmayacaksınız.Islak perdeleri asmak zorunda değilsiniz.Bu rahatlığı yaşamak için müşterilerimizin  bizi aramaları yeterlidir.

DRYTÜRK Kuru Temizleme, size çok yakın. Erzurum’un  her yerinden arayabileceğiniz hızlı erişim numaramızı arayarak giysilerinizi alması için servisimizi çağırabilirsiniz. Çağrınızın tarafımıza ulaşmasını takiben giysilerinizi veya ev tekstilinizi veya halılarınızı adresinizden alıyor, temizledikten sonra tekrar evinize teslim ediyoruz. 

Kuru temizleme hizmetlerimizde Avrupa’dan ithal yüksek kaliteli kimyasal ürünler kullanılmaktadır. Bu malzemeler sayesinde her türlü lekelerin üstesinden gelmek ve yüksek kalitede hizmet vermek mümkün olmaktadır.