SPOR Haber Girişi : 28 Mayıs 2015 08:05

GHSİM'de taekwondo zirvesi

GHSİM'de taekwondo zirvesi
Türkiye Taekwondo Federasyonu Asbaşkanı Zekeriya Tutar, İl Temsilcisi Engin Akın ile birlikte Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil'i ziyaret etti.
Türkiye Taekwondo Federasyonu Asbaşkanı Zekeriya Tutar, İl Temsilcisi Engin Akın ile birlikte Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil'i ziyaret etti. 
Erzurum'da Gençler ve Büyükler Uluslararası Taekwondo Turnuvası düzenleyeceklerini belirten Tutar, bir Erzurumlu olarak Erzurum taekwondosuna büyük hizmetler vermeyi amaçladığını söyledi. Erzurum GHSİM Müdürü Fuat Taşkesenligil'in de spora destek veren bir bürokrat olması nedeniyle Erzurum'da yapacakları organizasyonuh başarılı olacağına değinen Türkiye Taekwondo Federasyonu Asbaşkanı Zekeriya Tutar, Taekwondoda Türkiye'nin tarih yazdığını, Erzurum'un da Taekwondo üslerinden biri olacağını söyledi. Tutar, "Erzurum benim kendi ilim, burada uluslararası gençler ve büyükler open turnuvası düzenleyeceğiz. Bunun alt yapı çalışmalarını oluşturmak için Erzurum'dayız" dedi.
Türkiye Taekwondo Federasyonu Asbaşkanı Zekeriya Tutar ile Taekwondo Erzurum İl Temsilcisi Engin Akın'ın ziyaretinden büyük bir memnunluk duyduğunu ifada eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, sporun bütün branşlarına olduğu gibi Taekwondoya da büyük destek verdiklerinin altını çizerek, Uluslar arası turnuvayı da başarı ile yapabileceklerini söyledi. Taşkesenligil'in görüş ve düşüncelerine teşekkür eden Taekwondo Federasyonu Asbaşkanı Zekeriya Tutar, Erzurum taekwondosunu flaş bir hale getireceklerinin altını çizerek, "Erzurum taekwondosu son yıllarda en parlak dönemlerini yaşamaktadır. Bir çok sporcusu milli takımlarda yarışan bir il Erzurum taekwondoda. Bu başarıların artarak devam edeceğine inanıyorum" dedi.
Etiketler : tekvando
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.