SPOR Haber Girişi : 06 Şubat 2016 10:10

GHSİM şampiyon taekvondocuları kutladı

GHSİM şampiyon  taekvondocuları kutladı
GHSİM Müdürü Fuat Taşkesenligil, Büyükler Taekwondo Türkiye Şampiyonası'nda birinci olan Ömer Faruk Şimşek ve üçüncü olan İlhan Burak Tavşan'ı kutlayarak ödüllendirdi.
GHSİM Müdürü Fuat Taşkesenligil, Büyükler Taekwondo Türkiye Şampiyonası'nda birinci olan Ömer Faruk Şimşek ve üçüncü olan İlhan Burak Tavşan'ı kutlayarak ödüllendirdi. 
Türkiye Taekwondo Federasyonu'nun Antalya'nın Alanya ilçesinde organize ettiği Büyükler Türkiye Taekwondo Şampiyonası'nda 58 kiloda Ömer Faruk Şimşek Türkiye şampiyonu olurken, 54 kiloda İlhan Burak Tavşan üçüncü olarak bronz madalya aldı. İki sporcu Taekwondo İl Temsilcisi Engin Akın ve antrenörler Arif Budak ile Abdullah Tortumlu ile birlikte Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nü ziyaret etti. Oldukça neşeli bir ortamda geçen ziyarette GHSİM Müdürü Fuat Taşkesenligil, iki sporcuyu kutlayarak hediye verdi. Taekwondo İl Temsilcisi Engin Akın, Antalya Alanya'da yapılan Türkiye şampiyonası hakkında Taşkesenligil'e bilgi verirken, iki sporcunun Antalya Open Turnuvasında Türkiye'yi temsil edeceklerini söyledi. Erzurumlu Ömer Faruk Şimşek ile İlhan Burak Tavşan Antalya'da 13-14 Şubat 2016 tarihlerinde yapılacak olan Türkish Open ve Avrupa Kupası Taekwondo müsabakalarında Erzurum ve Türkiye'yi temsil etmeye hak kazandı. 
Antrenör Arif Budak, taekwondo çıkışlarının tüm hızıyla sürdüğünü belirterek, "Bize destek veren il müdürümüz Fuat Taşkesenligil'e teşekkür ediyoruz. İnanıyorum ki, sporcularımız Antalya Türkish Open ve Avrupa Kupası'nda da istediğimiz sonuçları alacak" dedi.
Etiketler : tekvando
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.