SİYASET Haber Girişi : 09 Haziran 2018 00:37

Gençlerin Tercihi Üç Hilal

Gençlerin Tercihi Üç Hilal
Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum Milletvekili adayı Şimşek Akpınar iftar sonrası MHP Yakutiye İlçe Başkanı Uğur Pasin ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Gez Mahallesi ve Çaykara Caddesi’nde bulunan çay ocakları, pastaneler ve esnafı ziyaret etti.

Girdiği her mekânda sevgi gösteriyle karşılaşan Akpınar, her yaştan seçmenle kucaklaşarak dua ve destek isteğini yineledi. Vatanlardan gelen resim çekilme isteklerini geri çevirmeyen MHP Adayı Akpınar, seçmenleriyle bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Vatandaşlar ile sohbet ederek gündeme dair konularda fikir alışverişinde bulunan Akpınar, “Milliyetçi Hareket Partisi olarak hiçbir zaman devletimizin aleyhinde olacak bir oluşuma destek vermedik, yanında olmadık. Ülkücü camia bundan sonrada bu doğrultuda hareket edecektir. Şu an ülkemiz içte ve dışta terör unsurları ile kıyasıya bir mücadele içinde. Ordumuz hamdolsun Kandil’in kapılarına dayandı. Akıtılan kanları hesabının terör elebaşlarından sorulma vakti geldi. Güvenlik kuvvetlerimizin Allah yar ve yardımcısı olsun” dedi.

Vatandaşların bu anlamda Milliyetçi Hareket Partisi’ne teveccühünün arttığını ifade eden Akpınar, “ Buna seçim gezilerimiz esnasında bizzat şahit oluyoruz. Vatan olmaz ise, bayrak olmaz ise ekonomi gelişmiş, refah artmış bunlar insana değer katmaz. Değer katacak olan hür, bağımsız ve kendi kararlarını kendi verip uygulayan bir ülkedir” diye konuştu.(iha)

Etiketler : mhp
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.